reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Madlen a u ciebie nie ma sniegu???? U nas dzisiaj -1 :tak:
Ps a jak tam u ciebie cyklowo...jaki etap???

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa i przytulaski, bo nikt tak jak Wy mnie nie zrozumie. Na pocieszkę pojechaliśmy do Ikei i kupili parę fajnych pierdułek ;) miedzy innymi pościel mrrrrrrr może się przyda. Jest mi trochę smutno, zwłaszcza, że przed chwilą wróciliśmy od znajomych , gdzie byli ich znajomi i laska oczywiście w ciąży... no nic głowa do gory, może zdobędę luteinę i coś to pomoże. Zmykam spać
Buziaki

katy kochana ze mna jest cos nie hallo...:-( mam chyba cykl bezowulacyjny :-(niby jajnik bolal,brzuchol tez ale tempka nie chce isc do gory :no::-:)wściekła/y:
a u nas jest teraz +4 :tak:,sniegu brak w tym roku ale mam nadzieje,ze jeszcze spadnie :tak:

Hej dziewczyny,

Proszę was o pomoc ;) Zrobiłam testy ciążowe,ale kreseczki które wyszyły są słabe i cienkie, powinnam być teraz na początku 5 tygodnia, czy to oznacza, że mam za mało hormonu? Chyba zaczynam wymyślać problemy. Idę zrobić bete dopiero w poniedziałek a do tego czasu to chyba zwariuje

Kasia a ilu dniowe mialas cykle i na jakim etapie teraz jestes???
Zzagubiona zaje***e te toaletki :tak::-) cos mi sie widzi ze ty juz zadbasz zeby ta mala ksiezniczka miala sie w co stroic :-D
Madlen to tak jak ja z ta tempka :zawstydzona/y:

reklama
Do góry