reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

widzialam te strone jane i moga byc drogawe ;/
lori ja mam drewniane ale mal sie tak wierci ze nogi wkladala miedzy szczebelki kiedys sobie je prawie polamala jak sie w nocy obudzilam i dlatego takie kupilam

reklama
jane - podobają mi się te drugie i poważnie je rozważę nad zakupem dla Matusia bo będziemy robić mu pokój na nowo a widziałam je w sklepie Agata :tak:

sylwia - mój miał ochraniacz dookoła łóżeczka

zwariowali w tym moim domu :-)
maz mnie posadza o ciaze bo jem parowke ktorej nigdy nie widzial jak jem a pies ktory nigdy nie wskakiwal na nasz lozko teraz spi sobie w najlepsze kolo mnie tak jakby mnie pilnowal i nie ma zamiaru zejsc :-(
zagubiona zakochalismy sie z mezem w tych mebelkach:-)
a co jakbym zrobila ten progesteron w poniedzialek? bylby wyzszy czy jak? bo moze przez niego takie mam objawy? ile kosztuje to badanie? to z krwi sie robi?

Jezu jak sie przestraszylam:szok:.......spadl mi laptop na ziemiei cos odprysnelo :szok:ale mimo tego dziala:tak:......chwala Bogu bo przed oczami mialam brak kontaktu z wami :-D
Nie wiem czy bedzie dobrze widac bo to z telefonu ale u nas jest tak teraz Photo0121[1].jpg

Photo0122[1].jpg:-)

laski ja uciekam się już położyć papa

Katy - no taki zimowy widok :laugh2: ... a ile macie stopni? ... bo u mnie było dzisiaj -18 :crazy:

lorelain no na prawdę fajne te meble, polskie i są dostępne w sklepach więc można na żywo ocenić jakie są.

ja jeszcze nie wiem jak pokoik urządzimy ale już się nie mogę doczekać:))

rozia owocnych boboseksów!!!!

a ty katy uważaj bo co my bez ciebie zrobimy????

u nas też dziś sypie cały czas... i dalej zimno... brrr

Ostatnia edycja:
Lori u nas dzisiaj dosc cieplo bo -1 w porownaniu z wczorajszym gdzie bylo -4 ale jak babcie kocham tutaj sie to odczuwa jak -15 :szok:
Jane ja tez juz bym urzadzala:-)ale trzeba poczekac....i czekac....i czekac :zawstydzona/y:

reklama
Do góry