reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

mnie też podobają się kolory i te mebelki są ładne, podobają mi się, ale nie dałabym rady u siebie ich mieć...

reklama
No jestem ...bo siostra jak zwykle nie przyszla:-( tylko sam szwagier ale on rozumi ze sie nie za bardzo czuje a i tak bedzie w karty gral z reszta domownikow wiec mam luz....:-)
Lori z checia bym wziela ten stroj :tak: jesli mialby mi przyniesc szczescie ale obawiam sie ze mialabym problem z wcisnieciem sie w niego:sorry:
Zzagubiona te jednak??? Fajne ale sie ksiezniczce fajne gnaizdko szykuje :tak:

Ostatnia edycja:
Katy, Rozia - dziewczyny musicie się jakos dogadać :):laugh2: ... a z wysyłką mówię jak najbardziej poważnie... rozciągliwy jest bardzo to się zmieścicie hihi :-D

Sylwia - ja wolę te drewniane :tak: ... młody ma wszystkie meble bukowe ale ma pełno kolorowych dodatków na ścianach z motywem kosmosu i nad łózkiem dwa plakaty ... jeden z toy story a drugi to oczywiscie z bajki auta :-p

sylwia fajna sprawa... moja siostra miała kiedyś taki, ale był taki podstawowy, a ten ma różne gadżety :-) nawet nie wiedziałam,że takie są :-)

reklama
Do góry