reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie Kochane :-)
ja od wczoraj zdechnieta :-( jajnik boli i plecy bola ze spac nie moglam tempka z rana 36.6 o jeden wieksza niz wczoraj a 2 wiecej niz 2 dni temu, no ale z racji boli @ czuc na kilometr :-( czuje sie jakbym miala zaraz werdote dostac a do tego mokro tam i latam i sprawdzam czy jest @ :-( tylko kiedy ona sie pojawi?
co do malej madzi to az szkoda slow na ta matke :-( ja nie wiem co to sie dzieje teraz na tym swiecie?

reklama
katy bardzo ciekawe zobaczymy coi bedzie dalej
slyszalam o tej madzi i szkoda anioleczka
[*] ale zeby tak dziecko pochowac szok czemu tak sciemniala co z niej za matka zobaczymy co sekcja pokaze

Ja uciekam do pracy. Wieczorkiem do Was zaglądnę, bo już mi chandra przeszła i wracam do Was:) Nowy cykl pełen możliwości przede mną i tego się będę trzymać:)

Miłej, leniwej soboty wszystkim życzę :)

dzień dobry wszystkim
Co do Madzi
[*] nie wiem co powiedzieć myslac o jej matce to tylko złe słowa przychodzą do głowy ale zobaczycie znając polskie realia psychiatrzy stwierdzą że była nie poczytalna ;(
ilonko bardzo się ciesze że wszystko u ciebie dobrze:tak:

całuje was mocno ::*:*:*:*:*i Zyczę miłego dnia :)

PS czy któraś z was może spojrzeć na mój wykres bo nic z tego nie rozumiem ;/

mój kotek właśnie skończył
empty.gif
empty.gif
-miał być obrazek ale dupa z tego- ćwiczonka

wykończony

cześć piąteczko jak mężulek ?? jak się czuje i jak długo będzie potrzebował rehabilitacji?? czytałam na szalonych o tym ale myślisz ze na prawdę aż tak długo będzie musiał ??
Pozdrawiam i całuje :*

Witam się i ja sobotnio. Rozmawiałam z mamą i właśnie mi powiedziała, że znaleziono ciałko Madzi. I przepraszam bardzo, ale gdyby coś się mojemu dziecku stało, to pierwsza myśl jaka by mi przyszła do głowy to, żeby je ratować, wzywać pomocy, a nie na zimno wyrzucić ja śmieć. Coś czuję, że ona sama zabiła Madzie, bo straciła panowanie nad sobą. Nie ma w żadnym języku określenia na takie bestialstwo:wściekła/y:
Szkoda, że jednak ktoś Madzi nie porwał, może wtedy miałaby szanse na normalne i szczęśliwe dzieciństwo:-(

reklama
Do góry