reklama
Słuchajcie już nie raz się zastanawiałam czemu to tak jest w tym życiu, że często osoby, które bardzo pragną dziecka nie mogą go mieć wtedy kiedy chcą a ktoś tam na górze daje dzieci tym, którym nie powinien.
O i jeszcze o tym maluszku mówią, którego w stawie w Cieszynie znaleźli i do tej pory sprawa niewyjaśniona.
Biedne małe
-ki.
[*]
O i jeszcze o tym maluszku mówią, którego w stawie w Cieszynie znaleźli i do tej pory sprawa niewyjaśniona.
Biedne małe
![240.gif 240.gif](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/223/223674-f58b0752fb02a275f14d2838273a042b.jpg)
[*]
Ostatnia edycja:
A jeszcze jak o Madzi w telewizji opowiadała, że ona już tyle przeszła, bo wcześniak, chorowała na początku itd.
Mi też wydaje się, że z tym wypadkiem to ściema jakaś. Coś jej pewnie odbiło i krzywdę dziecku sama zrobiła ach .... szok!
Uciekam do spania-przynajmniej spróbuję. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się zasnąć. DOBRANOC !
Mi też wydaje się, że z tym wypadkiem to ściema jakaś. Coś jej pewnie odbiło i krzywdę dziecku sama zrobiła ach .... szok!
Uciekam do spania-przynajmniej spróbuję. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się zasnąć. DOBRANOC !
Ja też się porannie witam.
Kurcze zobaczcie co się z tymi ludźmi dzieje Noworodek zmarł po kilku godzinach w szafie - Onet Wiadomości
Kurcze zobaczcie co się z tymi ludźmi dzieje Noworodek zmarł po kilku godzinach w szafie - Onet Wiadomości
reklama
P
piąteczka
Gość
jakaś kolejna czarna seria- brak słów
Będzie sekcja zwłok 12-letniego Mateuszka. Dalszy ciąg makabrycznej zbrodni z ul. Wersalskiej
Będzie sekcja zwłok 12-letniego Mateuszka. Dalszy ciąg makabrycznej zbrodni z ul. Wersalskiej
Podziel się: