reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Wpadłam i ja na chwile,ale chyba sie wykończę ufffff
boli brzuch,normalnie az mnie skreca,głowa no i wymiotuje a do tego taki potop ze masakra!!!!!!!
Byłam na zakupkach,szalik ,czapka,rekawiczki są heh i kupiłam jeszcze buty co by stopy mi nie zamarzły

Ilonko no to super ze dzidziulek szaleje ;)

Ide dalej lezec bo inaczej to cały czas wc i łozko i tak na zmiane:-:)-:)-(
a jutro pakowanko .....tylko mam nadzieje ze to zadna choroba mnie nie dopada :(((

karolek nie ma mowy bym zalozyla stanik bez fiszbinow nie znosze materialowych(miekich) stanikow a co dopiero bez usztywniania ich bleee

zagubiona no wiesz jak to jest, może byście pomyslały ze wariatka ze mnie i moze sobie coś wmawiam :zawstydzona/y: no ale nawet sam mąż rano jak zobaczył ze sie przekręciłam na brzuch zapytał czy przypadkiem nie gniotę dzidzie a tu nagle banieczki( aha i to ciągle w tym samym miejscu te banieczki czuję ) , wiec stwierdziłam ze chyba jednak gniotę :-D a potem spać nie mogłam bo myslałam ze głupia jestem :crazy:

staniczek ten tez mi sie podoba, no jednym słowem są wszystkie ok oprócz tych zwykłych takich bo takie to na targu u mnie po 12zł hehe :) a te takie we wzoreczki to własnie extra !!!!!!!!!!!

Witam:)
Mąż po krótkim urlopie wrócił do pracy więc mogę dopchać się do kompa. A tak w ogóle to przeważnie leżę z rękoma do góry bo w takiej pozycji mój kręgosłup nie boli.

Gratuluję nowych fasolek:)
Zagubiona gratuluję córeczki:) Nadia już całkiem duża ponad pół kilograma:-D super:)

Piąteczka a Tobie to po tyłku bo sama żeś (jak się nie mylę) regulamin wymyśliła a nie podpisałaś się pod nim,a my tu się martwiliśmy,jakbym mała czas to bym go odszukała.

We wtorek idę na badania,trzeba będzie tą paskudną glukozę wypić:(

Ilonka głuptasku co Ty opowiadasz co Ty gnieciesz :sorry2: i jak mogłas pomyslec ze cos zle pomyslimy,oj kochana ....przyzwyczajaj sie bo coraz mocniejsze te bąbelki bedą ,a za chwilke to juz kopniaki :-D

Zagubiona ja też nie znoszę takich staników bez fiszbin i nawet nie mam takich, ale jeśli chodzi o karmienie to ta babka w szkole mówiła, że ta fiszbina coś tam uciska i potem są zapalenia czy coś:baffled:

reklama
odciagalam pokarm ponad miesiac w zwyklym staniku chodzilam i nic mi nie bylo

viola ja bylam ostatnio i powiedzialam ze nie ma mowy wiecej nie ide hehe na szczescie gin nie chce mnie na stresa narazac wiec kazal glukometrem badac wiec wole sie kuc 4 tazu dziennie niz pic swinstwo po ktorym i tak bede iala za wysoki cukier normalnie nie jem takich ilosci wiec wyniki wg mnie sa nieadekwatne do rzeczywistosci co glukometr mi potwierdza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry