reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
gosiulek w tym cyklu miałam też już 4 dni przed @ ból brzucha identyczny jak przed małpą. śluz trochę bardziej wodnity i dość dużo i tak jak pisała zagubiona bardziej taki jak w okresie płodnym

a przed @ zawsze miałam taki bardziej przypominający klej z tubki. gęsty

witam drogie panie :)
ja właśnie wróciłam od gina wszystko w najlepszym porządku jupi pani doktor powiedziała że nic tylko się starać i niczym nie martwić :)
pozdrawiam i nadrabiam

bobofrutek - a mniej więcej wiesz kiedy miałaś owu ? .... bo wtedy dodaj 14 dni i to będzie twój termin @

gosiulek - ja miałam dużo śluzu zamiast @ i powiedziałąbym że on był raczej płodny .... i teraz też mam taki rociągliwy :-p ... w terminie @ lekko ćmił mnie brzuch

ja wesżłam w moją codzienną fazę mocniejszych objawów :baffled: ... dobrze że zdążyłam zapakowac zmyware i powiesic pranie a i zrobiłam kapiel w wannie moim storczykom :happy:

edit:
Ania - świetne wieści ! ... mi taka informacja od gina bardzo pomogła na moją psychikę :blink:

katy ha ha . na samotność w tym he he skupieniu to jeszcze długo nie może liczyć:-D

ja jak dostałam okres w sylwka to miałam przez 35 dni

gosiulek tak

katy wlasnie nie wiem kiedy mialam owu :-( jakos nie zwracalam na to uwagi bo myslalam ze nici ze staranek wiec nie obserwowalam sie a poza tym wesele i to wszystko wiec nie mialam glowy. 13 mialam @ 21 czyli w dzien slubu raz mi plamienie poszlo brazowe i tyle a dzis jest 22 dc i cyce pobolewaja jajnik kluje a o reszcie nie mowie bo powiecie ze wariatka jestem i sie nakrecam :-(

bobofrutek - no to nie masz wyjscia i ja na twoim miejscu bym liczyła cykl tak jak miałaś wczesniej :blink: ... no albo idź na monitoring do gina :tak:;-)

reklama
Do góry