reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek - przepraszam że pytam i jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale wiesz co się stało że straciłaś dzidzie w 13 tc?

reklama
piąteczka super ze masz juz królewicza w domciu :)
zagubiona super ta stronka z tymi staniczkami :)juz nawet sobie upatrzyłam dwa :) :-D Mama Deni biustonosz - Sklep INTYMNA.PL™

Mama Mila biustonosz soft - Sklep INTYMNA.PL™

Dziewczynki nie wiem czy to możliwe ale ja chyba czuję bulgotki od wczoraj tak naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn wczoraj straaaaaaaaaaasznie sie zdenerwowałam w nocy, i jak sie położyłam to po jakim czasie czułam takie pękające bańki w dole brzucha a potem nad ranem jak położyłam sie na brzuchu od razu znów takie samo uczucie, no nie wiem czy to dzidzia ale tak w sercu poczułam ze to inne bulgotanie a nie np jelita !!!!!!!!!!!! moze i mi sie wydaje no ale tak mi serce podpowiedziało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba oszalałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to chyba za wcześnie mimo wszystko,!!!!!!

lori nie wiem co sie stalo :-( bylam u gina w 8 tyg i bylo super bylo widac raczki nozki slyszelismy serduszko, nastepna wizyta miala byc w 13 tyg jednak dwa dni przed wizyta zaczelam miec lekko rozowy sluz pojechalam na IP a tam wyrok: dziecka rozwoj zatrzymal sie w 9 tyg chodzilam z martwa ciaza 3 tyg nic o tym nie wiedzac. pozniej zrobilii zabieg bylo to w Mikolaja 6.12 dziecko mialo 2 cm pokazali mi je na monitorze ze sie nie rusza, w wyniky histopatologicznym nic nie znalezli do tej pory nie znam przyczyny, gin tez mi nie potrafi powiedziec dlaczego tak sie stalo, poprostu moj aniolek byl potrzebny bardziej tam u gory niz u mnie a teraz mnie wspiera i dodaje mi sil na dalsze staranka :-)

czyli co nie oszalałam ?????????????? bo głowiłam sie czy wam mówić czy nie, bo myslałam ze mnie wyśmiejecie !!!:zawstydzona/y:

a losiczka nadal szura?? gdzie karolinka pamela viola i reszta ?

ilonko jak bysmy mialy cie wysmiac dopiero co rozmawialysmy ze czulam w 14 a ty myslalas ze pozno poczujesz tak jak Jasia

reklama
Witajcie dziewczynki:-)

Lorelain piękne masz zdjęcie pęcherzyka:-) ja byłam wczoraj u mojej lekarki i mam identyczne zdjęcie:-)
wczoraj mój pęcherzyk ciążowy miał 7.2 mm i wg usg wczoraj był 5t0d. Prawdopodobny termin porodu 4.10. Wizytę serduszkową mam 14.02.

Byłam ostatnio z moja siostrą (jest w 30 tc) w szkole rodzenia i tam babka mówiła, że nie opłaca się kupować drogich biustonoszy do karmienia, podobno najlepsze są te najtańsze i najważniejsze, że nie mogą mieć fiszbin.

Ostatnia edycja:
Do góry