reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej girls!!

ja piernicze to juz 5 miesiecy minelo, jak watek powstał :) Ale jest duzo dzidziusiów :) niesamowite.. jak ten czas szybko leci.... juz LUTY 2012 :)
wiem, ze nic odkrywczego nie pisze, ale jak czlowiek żyje w ciągłym pędzie to tak jest :|

mam nadzieje, ze wszystkie staraczki doczekają się foselek :)
u mnie już 6 cykl starań :) oby już ostatni..;) eeee nie wierze..... coś mi się wydaje, że jeszcze kilka miesięcy... no ale zobaczymy :) czas pokaże :)

dziewczynki! dużo zdrówka :) fajnie sie was czyta!! :) jesteście super!:):)

pozdrawiam, n.

reklama
Ciezko sie was nadrabia z rana laski ale dobrnelam do konca

Rozia, Malami widze ze razem zaczynacie cykl trzymam kciuki i prztulam.

Zagubiona piesek boski:laugh2:

Lori no to teraz juz oficjalne gratki spokojnej ciazy kochana

U mnie szyjka troche wyzej niz wczoraj, tylko sluzu jakos ni ma....

A matka madzi do normalnych napewno nie nalezy:no: ciekawe czego jeszcze sie dowiemy.....

ja mam pytanie do ciężarówek bo właśnie przeglądam allegro :)

czy wy zaopatrywałyście się w nowe biustonosze bo ja stanowczo będe zmuszona bo mi cycki rosną w szalonym tempie i zastanawiam nad takimi już praktycznymi do karmienia hmmmm co o tym myślicie?

Lori- ja zdecydowanie nie będę musiała wymieniać ;) moje może powiększyły sie mikroskopijnie, ale przy tym ujemnym rozmiarze to wystarczy z obecnych staników wyjąć jedną warstwę poduszeczek by było dość miejsca ;)

reklama
Do góry