reklama
K
karol_in-a
Gość
Lori- cudownie!!!!
Ale czy we wtorek nie będzie za wcześnie na serdusio? ja tam się nie znam tak do końca, ale trzymam kciuki byś je usłyszała ))
Ale czy we wtorek nie będzie za wcześnie na serdusio? ja tam się nie znam tak do końca, ale trzymam kciuki byś je usłyszała ))
gosiulek73
mama K&K&A
Roszpunka i to od dziewczyny która przezyła niewyobrażalną tragedię.Pochowała trójkę dzieci...ale bardzo dzielnej dziewczyny.
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
zagubiona ja ogladam caly czas tvn24 i tez sluchalam tej Pani psycholog. nie zdziwie sie jak to bedzie inaczej ze cos innego ta matka zrobila z tym dzieckiem :-(
Z
zZagubiona
Gość
sczerze wolala bym by je oddala lub sprzedala
gosiulek73
mama K&K&A
A na polsat news psycholog mówi że ona może pod wpływem emocji przyznać się do winy nie będąc winna.
justynka7177
Zaangażowana w BB
ja dziś jestem wkurzona na maxa....
tyle czekałam na owu...
a jej nie ma!!
już tydz PO przewidywanej owu a tu dupa...
temp cały czas na tym samym poziomie... ani kreseczki nie wzrosła...
w dupę z tym wszystkim..
mam ochotę walić głową w ścianę...
a ja widzę TĄ kobietę opowiadającą jak to ktoś ją śledził... i jak prosi o oddanie dziecka mam ochotę rzucić w nią pilotem...
zmieniam kanał co chwilę bo nie mogę na nią patrzeć..
tyle czekałam na owu...
a jej nie ma!!
już tydz PO przewidywanej owu a tu dupa...
temp cały czas na tym samym poziomie... ani kreseczki nie wzrosła...
w dupę z tym wszystkim..
mam ochotę walić głową w ścianę...
a ja widzę TĄ kobietę opowiadającą jak to ktoś ją śledził... i jak prosi o oddanie dziecka mam ochotę rzucić w nią pilotem...
zmieniam kanał co chwilę bo nie mogę na nią patrzeć..
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja dziewczyny uważam że wcale to dziecko nie wypadło z kocyka tylko pewnie nie wytrzymała psychicznie płaczu dziecka i pewnie rzuciła nim, albo go mocno uderzyła i zmarło .... ja sobie nie potrafie wyobrazić że komus dziecko z ręki wypada, prędzej z przebijaka albo łóżka
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
szkoda slow na ta rodzinke :-(
ogladam tvn24 i nie wierze w co widze :-(
ogladam tvn24 i nie wierze w co widze :-(
Podziel się: