reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
o matko zzagubiona!!! ja nawet nie chcę myśleć, ale w sumie może lepiej gdyby trafiła w inne ręce i żyła ;)

Katy dziś 28dc...
Jak się czuejsz po tym acardzie? Może gdzieś odpisałąś ale nie dam rady doczytać.
Malami ja pewnie do Ciebie dołączę.Byłaś u tego fryzjera?

zZagubiona mi tez to smierdzi,a moze ona ma jakiegos przydupasa na boku i z nim chciała zwiac i tak wymyslili ze narazie on dzieckiem sie zajmuje,ale plany sie pokrzyzowały :szok:

gosiulek byłam u fryzjerka byłam :tak::tak:

Katy zrób jeszcze kawke do tego bo sama nie mam siły :sorry2:

Katy dziś 28dc...
Jak się czuejsz po tym acardzie? Może gdzieś odpisałąś ale nie dam rady doczytać.
Malami ja pewnie do Ciebie dołączę.Byłaś u tego fryzjera?

Odpisalam :tak: bo przegapilam twoj post i sie usprawiedliwialam :-)
A ja po acardzie jak na razie czuje sie ok....moze faktycznie to byl caly problem ze nie bralam go podczas posilku....ale glowa i tak co jakis czas pobolewa, ale przynajmniej nie mam juz nudnosci....a ty kochana czekaj jeszcze klamka nie zapadla :-)

Malami prosze z pianka na poprawe humoru

Dziewczyny kusicie tym fryzjer.gif Chyba tez jeszcze przed wyjazdem na ferie się wybiorę :tak:

Kurcze a ja jakiegoś doła mam dzisiaj :-( Choróbsko trzyma - wszystko mnie boli, nie mam siły nic w domu robić (a tyle posprzątać trzeba :sad::sad::sad::sad:) , w TV nic ciekawego nie puszczają, moich seriali online też nie odświeżają :no:
Chyba książkę jakąś fajną potrzebuję - macie jakieś dobre do polecenia???

A mam jeszcze do Was pytanko - czy któraś z Was brała może Metformax ? Mam dostać receptę na niego przy następnej wizycie u gina ale w sumie to tak do końca nie wiem jak ma mnie wspomóc w staraniach no oprócz tego, że może mi schudnąć pomóc.

A i jeszcze jedno - czy możecie mi powiedzieć jak mogłabym dołączyć do grupy? Czy jest na to jakaś szansa?

reklama
Cześć dziewczynki =)

ja mam dzisiaj rewelacyjny chumorek pomimo tego że czuję się źle :)

ciąża oficjalnie potwierdzona przez lekarza

Uploaded with ImageShack.us

kropeczka starsza i termin wychodzi 2 październik ... pęcherzyk ma 7,3 mm. Wszystko idelanie i w normie, Macica ślicznie rozpulchniona :) ... mam skierowanie na różne badania, ulotke o badaniach prenatralnych które wreszcie się wykonuje w moim miescie bo kiedys nie było. 3 reklamówki z ulotkami i gadżetami.
We wtorek ide do innego prywatnie, licze bardzo że już będzie biło serduszko.

lece nadrabiać :)

Do góry