reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Cena wywoławcza za 1mkw 5 tys + Vat ale ten Vat udało nam się utargować :tak: Jak tak jeździliśmy i szukaliśmy to była to jedna z tańszych ofert wtedy. Teraz gość buduje nowe bloki na ul. Przemysłowej (przy nowo budowanym tesco) i z tego co wiem tam woła 4tys. + Vat (ale chyba 7-8%) za metr.

Uciekam bo muszę młodego do łóżka pogonić a to niełatwe zadanie :no:

reklama
betty cudne to mieszkanko. też sobie sprawię takie zaraz po tym jak wygramy w totka;-)
lorelain, widzę, że ciąża pełną gębą:-) biedulko, musisz to przetrwać. dobrze że idziesz na urlop. odpoczniesz troszkę.

Witajcie dziewczynki:-)

Jestem dziś po pierwszej wizycie u lekarza:-) Pęcherzyk ciążowy widoczny i pęcherzyk żółtkowy także:-) wg usg to dokładnie 5 tc (5w0d) data porodu to najprawdopodobniej 4.10.2012. Następna wizyta 14.02. Jestem bardzo szczęśliwa:-) muszę zwiększyć luteinę do 2x2 i zakaz seksu przy tak wczesnej ciąży.
przepraszam, że tak tylko o sobie ale z wrażenia po wizycie wszystko co nadrobiłam mi się pomieszało:eek:

Hej Gwiazdeczki...nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta:zawstydzona/y:Ja tylko wpadam raz na miesiąc i znikam w gąszczu dnia powszedniego...ale w miare możliwości podczytuję co w trawie piszczy...dlatego wszystkim nowym ciężarówką wielkie gratulację i spokojnej ciąży życzę:*
A wszystki staraczką owocnych staranek i pozytywnych wieści:)))
Ja wpadam powiadomić,że dzisiaj miałam wizytę i okazało się,że moja ciąża jest o ponad tydzień starsza niż wskazuje termin ostatniej miesiączki....i...pan doktor tak spojrzał i mówi,że chyba mi się drugi synusiek szykuje,więc wygląda,że Maksiu jednak będzie...ale za tydzień mam usg 3/4d i już powinno być widać dokładniej:))Jestem bardzo szczęśliwa,że ten mój ufoludek tak dzisiaj fikał....buziaki kochane:*

Agniesia84, karolekk super ze wizyty sie udaly dziekujemy za wiesci :-)

U nas dzisiaj sie pewnie ziemia zatrzesie:zawstydzona/y: jak maluch nasz usnie. Fluidkow potrzebuje bo weekend tez pewnie bedzie pracowity:cool2: poki co sluz nieplodny, szyjka srednio nisko, test ciut ciemniejszy, libido w gore:tak:

reklama
Do góry