reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
masowa epidemia pięknych kreseczek- oby tak dalej.

krak- gratuluję ;)

Suonko- cena dobra jeśli z napojami bez ograniczeń, dekoracja sali w cenie? a ile macie kawalków mięsa na osobę na obiad?

Krak - cudne dwie kreseczki! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! :)

Losiczko - trzymam kciuki!

No to tak, jak mówiłam, kumulacji w totka nie było, więc teraz czas na naszą kumulację II kresek ;)

Nie obrażę się, jeśli będę następna ;P

Jestem :-) a wiec tak cycki przeswietlone mowie do babki ze moge byc w ciazy ;-) to zalozyla mi na brzuszek taki pas zeby jakby co okruszka nie przeswietlac ;-) wyniki w poniedzielek ale telefonicznie mam zadzwonic do mojej lekarki.

Jezeli chodzi o moja tempke to wczoraj wieczorem (mierze jak usypiam malego ) byla nizsza o 0,2st czyli jak normalnie dzien przed @ brzuch mnie zaczal bolec a bardziej krzyze wiec mowie sobie ze po ptokach :-(ale dzieki temu spalam w nocy nastawiona na poranna @:-p rano mierze tempke i :szok: normalnie szkoda ze nie widzalyscie mojej miny :-D na te chwile @ nadal nie ma nic mnie nie boli nie strzyka kompletnie nic a tydzien temu przez 4 dni bardzo bolal mnie brzusio od 4 dni cisza ale moze to byc cisza przed burza jak to sie mowi.

Moje drogie ja narazie nie robie zadnego testu bo sie boje zobaczyc 1 kreseczki :-:)-:)-(niech sobie tempka bedzie tak wysoko i juz nie spada bo oj oj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DZIEKUJE ZA KCIUKI
dzisiaj juz jestem spokojna co ma byc to bedzie jezeli jest w moim brzuszku moj ukochany okruszek a wyniki wyszly by zle to dla niego zniose wszystko ale tylko tak mowie bo mysle ze bedzie wszystko dobrze.Zobaczcie jakie jest to zycie ??? CZLOWIEK PLANUJE A PAN BOG ZMIENIA PLANY :-):-):-)

Hej Losiczka - u mnie bylo dokladnie tak samo z temp, dzien przed @ w dol do 36.82, a nastepnego dnia juz 37.06 :) takze wroze, ze to dobry znak :) pozdrawiam

reklama
witam was!

biorę się za nadrabianie i wracam.

losiczka to kciuki widzę zadziałały. ja nadal nie puszczam bo skoro wyniki w poniedziałek to dalej zaciskam. a tempka cudo

Do góry