Z
zZagubiona
Gość
moj na szczescie zaraz bedzie hehe do soboty bym nie wytrzymala latania co 4h z psem siku ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny
ja dzisiaj miałam generalnie fajny dzień .... najpierw oznajmiłam mężowi nowinę dając mu oczywiście zaplanowany prezent, a w pracy dowiedziałam sie o podwyżce i sporej premii, więc akurat w sam raz :-) .... na pewno planuje zakup porządnego aparatu fotograficznego bo ja mam badziewny a resztę puki co odłożę i zrobię pokój dla drugiego dziecka bo ciągle czekał .... reszta będzie na czas wychowawczego .... myśle ze to chyab dobry plan
* dzisiaj zrobiłam kolejne dwa tesciki i przesyłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zagubiona to teraz maz bedzie biegal z psem,a ty bedziesz mogla spokojnie szydelkowac ;-)a u ciebie juz pewne,ze bedzie dziewczynka ??