reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Cześć dziewczyny :)

ja dzisiaj miałam generalnie fajny dzień .... najpierw oznajmiłam mężowi nowinę dając mu oczywiście zaplanowany prezent, a w pracy dowiedziałam sie o podwyżce i sporej premii, więc akurat w sam raz :-) .... na pewno planuje zakup porządnego aparatu fotograficznego bo ja mam badziewny a resztę puki co odłożę i zrobię pokój dla drugiego dziecka bo ciągle czekał .... reszta będzie na czas wychowawczego .... myśle ze to chyab dobry plan :nerd:

* dzisiaj zrobiłam kolejne dwa tesciki i przesyłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fluidki i ja łapię :-)
ciesze się razem z tobą!!! mąż na pewno szczesliwy co? :)))))))))))

Ilonka duzo zdrowka !!!! ,a jak synek ,zdrowy ?? ciesze sie,ze mezus twoj wraca,tata zajmie sie synkiem, a ty troszke odpoczniesz ;-)
Katy biegalas juz ?
Zagubiona to teraz maz bedzie biegal z psem,a ty bedziesz mogla spokojnie szydelkowac ;-)a u ciebie juz pewne,ze bedzie dziewczynka ??
a moja cora byla dzisiaj na basenie ,1szy raz bez mamy..panikowalam jak sobie moje dziecie da rade,ale zupelnie niepotrzebnie,bo poradzila sobie swietnie i nawet nic nie zgubila :-D..ja to chyba nigdy nie przestane panikowac i dla mnie moje serduszka zawsze beda malutkie..jakos nie dociera do mnie,ze mi dzieci rosna :no:

No i jestem :-) tak , tak Madlen wlasnie wrocilam, szybki prysznic i znow na BB....dzisiaj bylo mniej biegania ale wiecej orbiterka ;-)a to jak czas leci widac najbardziej po dzieciakach :tak:

Ilonka a ty juz drugi raz chorubsko lapiesz:sorry:....biedna ale szczesliwa co???? Tylko nie udus tego mezulka. Zzagubiona tez szczesliwa a jeszcze bardziej bedzie we wtorek jak pipulke ujrzy :-D ale co tam byle wszystko bylo dobrze :tak:

Viola ale slicznosci kupilas:tak::tak::tak: bedziesz bardzo zadowolona z tego worka, tutaj babki urzywaja i bardzo sobie chwala, dzieciaczki tez lubia, a nigdy nie sa odkryte

Ups post pod postem .....sorki

reklama
Do góry