reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

* dzisiaj zrobiłam kolejne dwa tesciki i przesyłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

łapię :-) te odnośnie fasolki ale może wśród nich się zapodział któryś z podwyżką :rofl2:

reklama
Jestem :-)
Przepraszam ze nie pisalam ale nie mialam czasu na nic ;-)
Slub byl cudny, lepszego sobie wysnic nie moglam;-) obraczki pieknie lsnia na paluszkach naszych a ja czuje sie fantastycznie jako zona swojego meza :-)
Kochane jutro zdam wam relacje bardziej szczegolowa bo dzis dopiero wrocilam do poznania i jestem padnieta, ale weszlam napisac bo zgubiona powiedziala ze zbiorowe lanie dla mne szykujecie hihi:-)
a juakie zmiany tu? bo nie nadaze was nadrobic :-) ile fasolinek?
buziakiiiiiiiiii

bobo dostanie lanie jak nic :)))) no chyba, że pokaże zdjęcia no to można pomyśleć nad odłożeniem kary :)))
Mąż na jakimś spotkaniu grrr a test owu dziś też pozytywny. kurczaczki trochę się stresuję tym monitoringiem usg grrr trzymajcie kciukasy żeby wszystko przebiegało prawidłowo. łobuz powinien już pęknąć chyba.

Lorelain - gratulacje, lecisz na fali kochana! Korzystaj z dobrej passy.
Katy - patrzyłam na Twój wykres i widzę, że bierzesz acard, to chyba na rozrzedzenie krwi? Mama brała i wiem że bierze się go pod kontrolą lekarza...chyba ze to nie ten lek. Na co Ty go bierzesz?

dziewczynki noc poslubna byla dopiero wczoraj bo wczesniej nie bylo jak hihi :-) Mam nadzieje ze nasze boboseksy poslubne w gorach (bylismy tam tylko jeden dzien) dadza skutek haha :-)
fotki postaram sie jakies amatorskie skolowac jak je tylko dostane do wam pokaze :-)

Zzagubiona no fakt Bobo-sexy :-D:-D:-Dpowinna sobie zastrzec ta nazwe :tak:

Bobo bardzo sie ciesze ze mialas taki piekny slub...czekamy na fotki :tak:

Domiska
ten Acard mozna kupic bez recepty i dziewczyny go biora bez recepty, moj tato tez bral acard ale chyba z tego co pamietam ze mocniejszy lub w wiekszych dawkach jest przepisywany przez lekarzy..ufff chyba nie zamieszalam za bardzo
Jane daj im tam popalic :-D:-);-)

reklama
a mnie chyba bierze choroba :-( kaszel mnie dopadł i coś gardło drapie :crazy: no ale nic nafaszeruje sie czosnkiem ciepłym mlekiem z miodem i masełkiem i moze bedzie jutro lepiej
a poza tym to JUTRO W KONCU PO PRAWIE 3 TYG WRACA MÓJ MĄŻ :-D
juz nie mogę sie doczekać !!!!!!!!!!!!!!!

Do góry