reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

zzagubiona- chyba takiej odpowiedzi oczekiwałam od Ciebie :)
masz rację- pojdę raz będę w glowę zachodzić czy beta wystarczająco wysoka, później czy dobrze przyrasta itp. i wpadnę w uzależnienie i będę na te badania biegać co dwa dni póki nie pójdę do lekarza ;)
ach... świruję...

ciąglę chyba nie mogę uwierzyć, że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, że jestem w tej ciąży, a pod moim serduszkiem zaczyna sie nowe życie- nasze życie :)

boję się też, że jak jutro siknę to te krechy nie wyjdą, lub będą blade :((( ale staram się nie panikować i wyluzować- co ma być to będzie i nie mam na to wpływu ;)

reklama
witam :)
Ale zła jestem :(
zabraknie mi na 2 dni luteiny a w przychodni nie chcą mi przełożyć wizyty z 19 na 17 stycznia !!!!!!! :crazy: no i co przez 2 dni mam wziąść po 2 tabletki a nie po 4 ?????????? nie wiem co robić :((((((((((((((((((((((((

zaraz doczytam Was !!!!!!!!!

Karolinko chcesz jeszcze sikac ?????????? przeciez masz super krechy juz :)
na bete nie trac kasy, bo bys musiała robic przynajmniej 2 a potem znajac zycie byc zrobiła jeszxze ze 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest dobrze wszystko, uwierz w to !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ilonka- spokojnie :)
raz, dwa, trzy... głębokie wdechy i zaraz coś wymyślimy...
a może podejdziesz do rodzinnego tylko po receptę, bo masz sytuację gardłową?

Karolina jak byłam u rodzinnego tydzien temu to juz mi dała jedną receptę , ale żle wyliczyłam na ile mi starczy, poza tym moja znajoma była wczoraj u mojego gina i myslałam ze mi przepisze a tu klops :( no i jestem w kropce, i to przez niego, bo kazał mi przyjść za 4 tyg a lutki dał na 2 tyg, załatwiłam sobie 1 opakowanie a teraz wyszło ze mi zabraknie na 2 dni akurat !!!!! ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ( bo w domu miałam jeszcze opakownie a jemu powiedziałam ze juz nie mam hehe)

Karolinko jedyne co mozesz teraz zrobic to zachowac spokoj i tak nic nie zrobisz wiecej dla dzidzi nawet jak wyjda slabe( w co bardzo bardzo watpie) kazdy kolejny test to dodatkowy stres i tak wpada sie w bledne kolo kochana musisz pozytywnie myslec bo i tak nic wiecej nie zmienisz. Wiem ze sie boisz ale prawda jest taka ze ten strach nie minie ile bys testow niezrobila bedzie towarzyszyl nam mamusia do konca naszych dni albo i dalej bo nawet jak dzidzius sie urodzi to nadal bedziemy sie bac o jego zdrowie i bezpieczenstwo heh

Ilonko
ja mam 7 tabletek dowcipnych to ci moge przeslac, bo ja przeszlam na podjezykowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilona24 a jakbys podeszła tylko po receptke do ginka ?nie ma tam połoznej zeby wypisała?a jak nie to zadryndaj do niego i powiedz ze brak i co masz zrobic?

zagubiona a jak np teraz przez pare dni bede brać po 3 tabletki dziennie to sie nic nie stanie ???????? no sama nie wiem, chyba ze tym razem juz Ci oddam kasę za przesyłkę i lutkę bo inaczej sie nie zgadzam :-p
Małami- ja jestem sama z małym na tyg zawsze i jak gdziesz ide np do lekarza to małego muszę przeważnie do koleżanki zaprowadzać a u lekarza muszę czekać ok 1,5 godziny na swoją kolej bo nikt nie przepusci nawet jak sie chce isc po recepte to trzeba czekać na swoją kolej, a nie uśmiecha mi sie zostawiać Go i 17 i 19 stycznia u koleżanki bo i tak juz czesto go podrzucam :zawstydzona/y:

ilonko- małami ma dobry pomysł- nie da się tak tylko po receptę do gina? powiedz szczerze, że masz nóz na gardle, że Ci się skończy i zabraknie na dwa dni- chyba zrozumieją.

a z tą betą to macie racje- nie ma sensu się nakręcać i stresować i kasę wydawać ;)
a test muszę zrobić, bo mi mąż nie da spokoju- musi zobaczyć jak wyłażą te krechy- podobnie jak ilonka miała :)

ilonko u mnie ta lutka sie zmarnuje bo ja jej nie bede uzywac a przesylka to koszt 2 zl wiec prosze cie ja nie zbiednieje od tego zreszta mam twoj adres wiec ci wysle i tyle ;p;p

ide polozyc sie troszku kochane, oko przymkne bo sie czuje nie ciekawie ehh rano musialam jechac (wczoraj bylo tylu ludzi ze kolejka na dwor wchodzila wiec darowalam sobie)na cukrzyce badanie zrobic i nie dobrze mi po tej glukozie bleee do tego zyla mi szczelila mam ogromnego siniola i reka boli :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ilona24 -wiem sama jak to jest z małym dzieckiem i Cię rozumię,tylko ze ja jak sie upre to i tak wejde w kolejke,poza tym Ty teraz masz pierszeństwo i w dodatku dziecko wiec powinni Cie przepuscic,a jak nie to w rejestracji niech znajda twoja karte i niech ta pani w białym fartuchu ruszy swoje 4 litery i niech wejdzie do gabinetu i sama zapyta czy dac recepte,przeciez one od tego są

Do góry