reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

malami witaj, szkoda że miałaś już takie przykre doświadczenie:hmm:

krak no spokojnie nie trzeba się od razu forsować ale dobre nawyki wprowadzać. Jakiś spacerek, basen, ograniczyć ciasteczka i od razu się człowiek lepiej czuje (nie to żeby właśnie setnego kasztanka wpierniczyła:) ale ja mam urlop, to co innego, po powrocie do domu nie jem słodyczy!!! Macie mnie pilnować;-))
loralain te dwie sprawy mojemu M nie dają spokoju i mówi że zawsze sobie dostosowuje jak mi się podoba, raz mówię że trzeba jak najczęściej bo większe szanse a innym razem że co dwa dni bo plemniki musza się odbudować i on już zgłupiał i mi nie wieży hihihi

ania
nie przejmuj się farnca nie przyjdzie a wiesiołek na poprawę poślizgu czyt. śluzu:tak: ale ma też dobroczynny wpływ na cerę i paznokcie. Bierze się go tylko do owulacji bo powoduje mikroskurcze macicy.

sylwia a może druga owulacja cię nawiedziła??

rozia ja też jakaś wkurzona chodzę, a najbardziej się na M wyrzywam:(

Super dowcipy dziewczyny ale zmykam spać.
Dobrej nocki:-)

reklama
Dobranoc i spijcie dobrze...ja troszke jeszcze poszperam w necie :tak:

Sylwia
czasami sie zdarza ze kobieta ma dwie owulacje w ciagu jednego cyklu....dziwne ale prawdziwe

Katy gotowanie o tej porze?:-D Dobre, dobre!

Mówi jeden rekin do drugiego:
-Ale miałem dzisiaj wyżerkę!
Utonął statek pasażerski!
-Ja już się na taki numer nie nabiorę. Raz trafiłem na blondynkę i miała tak pustą głowę, że przez tydzień nie mogłem się zanurzyć!!!

Axarai chyba dziewczynki juz spia wszystkie ...ja tez zmykam bo rano znow nie wstane... a jutro mam troche do roboty
Pa kochana do jutra ;-)

reklama
domiśka- cholerka- przykro mi bardzo...

krak- witaj, rozgość się u nas :)

myślicie, że powinnam pójść na betę czy sobie odpuścić i czekać na wizytę?

Do góry