malgosia005
Fanka BB :)
Superr że ktoś ma tu dwie kreski przypomnij jak długo się staraliście?Tak, pewnie będę się odzywać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Superr że ktoś ma tu dwie kreski przypomnij jak długo się staraliście?Tak, pewnie będę się odzywać
Od stycznia, w marcu biochemicznaSuperr że ktoś ma tu dwie kreski przypomnij jak długo się staraliście?
Miałam już wczoraj zapytać, poziom progesteronu badałaś z krwi? Zastanawiam się jak i kiedy badać ponieważ nigdy tego nie robiłam@Akida dziekuje bardzo wiesz co, nie wiem. Zadzwonie do ginekologa w poniedziałek, o ile wszystko pójdzie dobrze... Ja to się boję kolejnej biochemicznej. Ale w lutym jak zaszłam w biochema to progesteron miałam 17, a teraz 37 wiec jest różnica
Tak z krwi, bada się okolo 7-8 dni po owulacji. Ja mam trochę dłuższe i nieregularne wiec badałam w 26dc.Miałam już wczoraj zapytać, poziom progesteronu badałaś z krwi? Zastanawiam się jak i kiedy badać ponieważ nigdy tego nie robiłam
Też teraz miałam progesteron 17.Sama się zastanawiam czy nie miałam biochemicznej,bo cały czas plamiłam i wczoraj w 6tyg poroniłam@Akida dziekuje bardzo wiesz co, nie wiem. Zadzwonie do ginekologa w poniedziałek, o ile wszystko pójdzie dobrze... Ja to się boję kolejnej biochemicznej. Ale w lutym jak zaszłam w biochema to progesteron miałam 17, a teraz 37 wiec jest różnica
Ja badałam progesteron bo obawialiśmy się z moim gin ze nie mam owulacji. Okazało się że mam. 17 to dobry wynik , oznacza że owulka jest.Też teraz miałam progesteron 17.Sama się zastanawiam czy nie miałam biochemicznej,bo cały czas plamiłam i wczoraj w 6tyg poroniłam
Samoistnie i zastanowić się kiedy znów się staraćJa badałam progesteron bo obawialiśmy się z moim gin ze nie mam owulacji. Okazało się że mam. 17 to dobry wynik , oznacza że owulka jest.
Mialas łyżeczkowanie czy samoistnie ??
Nie ma przeciwskazań aby starać się od razuSamoistnie i zastanowić się kiedy znów się starać
U Ciebie odrazu się udało po samoistnym?Nie ma przeciwskazań aby starać się od razu