reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy starania

reklama
@Akida dziekuje bardzo 💟 wiesz co, nie wiem. Zadzwonie do ginekologa w poniedziałek, o ile wszystko pójdzie dobrze... Ja to się boję kolejnej biochemicznej. Ale w lutym jak zaszłam w biochema to progesteron miałam 17, a teraz 37 wiec jest różnica 🥰

@Akida dziekuje bardzo 💟 wiesz co, nie wiem. Zadzwonie do ginekologa w poniedziałek, o ile wszystko pójdzie dobrze... Ja to się boję kolejnej biochemicznej. Ale w lutym jak zaszłam w biochema to progesteron miałam 17, a teraz 37 wiec jest różnica 🥰
Miałam już wczoraj zapytać, poziom progesteronu badałaś z krwi? 🙂 Zastanawiam się jak i kiedy badać ponieważ nigdy tego nie robiłam 🙂

Miałam już wczoraj zapytać, poziom progesteronu badałaś z krwi? 🙂 Zastanawiam się jak i kiedy badać ponieważ nigdy tego nie robiłam 🙂
Tak z krwi, bada się okolo 7-8 dni po owulacji. Ja mam trochę dłuższe i nieregularne wiec badałam w 26dc.

Też teraz miałam progesteron 17.Sama się zastanawiam czy nie miałam biochemicznej,bo cały czas plamiłam i wczoraj w 6tyg poroniłam

Też teraz miałam progesteron 17.Sama się zastanawiam czy nie miałam biochemicznej,bo cały czas plamiłam i wczoraj w 6tyg poroniłam
Ja badałam progesteron bo obawialiśmy się z moim gin ze nie mam owulacji. Okazało się że mam. 17 to dobry wynik , oznacza że owulka jest.
Mialas łyżeczkowanie czy samoistnie ??

Ja badałam progesteron bo obawialiśmy się z moim gin ze nie mam owulacji. Okazało się że mam. 17 to dobry wynik , oznacza że owulka jest.
Mialas łyżeczkowanie czy samoistnie ??
Samoistnie i zastanowić się kiedy znów się starać

reklama
Do góry