reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy starania

Ja też się nie
Szok...
Wspolczuje. A na to endometrium co będziesz prac? Juz wiesz ?? Sorki ze wypytuje ale nie znam się...
Podobno odbudowuje się samo po pierwszej miesiączce po poronieniu ale trzeba to skontrolować u lekarza bo jeśli endometrium będzie za cienkie to zarodek się nie utrzyma albo będą znowu problemy z utrzymaniem ciąży. Dziewczyny pisały, że podobno dobre jest czerwone wino żeby przyspieszyć więc chyba spróbuję 🤣

reklama
Ja też się nie
Podobno odbudowuje się samo po pierwszej miesiączce po poronieniu ale trzeba to skontrolować u lekarza bo jeśli endometrium będzie za cienkie to zarodek się nie utrzyma albo będą znowu problemy z utrzymaniem ciąży. Dziewczyny pisały, że podobno dobre jest czerwone wino żeby przyspieszyć więc chyba spróbuję 🤣
Rozumiem. To Twoje pierwsze poronienie? Aaa czerwone wino dobre na wszystko ❤

Rozumiem. To Twoje pierwsze poronienie? Aaa czerwone wino dobre na wszystko ❤
Tak pierwsze i już dotkliwe, to chyba miały być bliźniaki tak czuję. Dużo by pisać. Bardzo chciałam żeby ta ciąża się utrzymała, licząc od dnia miesiączki mógł to być 4- 5 tydzień. Ale potem wszystko poszło standardowo, plamienie potem krwawienie. Zarodka nawet nie było widać na USG. Mam nadzieję że u Ciebie wszystko potoczy się jak należy i pamiętaj żeby nie dopuszczać złych myśli🙂Będzie co ma być a że po burzy wychodzi słońce to musi być dobrze 🙂

Tak pierwsze i już dotkliwe, to chyba miały być bliźniaki tak czuję. Dużo by pisać. Bardzo chciałam żeby ta ciąża się utrzymała, licząc od dnia miesiączki mógł to być 4- 5 tydzień. Ale potem wszystko poszło standardowo, plamienie potem krwawienie. Zarodka nawet nie było widać na USG. Mam nadzieję że u Ciebie wszystko potoczy się jak należy i pamiętaj żeby nie dopuszczać złych myśli🙂Będzie co ma być a że po burzy wychodzi słońce to musi być dobrze 🙂
Mialam to samo... u mnie by był 5 tydzień.. wierzę, że dotlikwie bo mnie też to ruszyło... niby nie było nic widać na usg, ale nastawienie juz miało się inne. Życie jest niesprawiedliwe
Ja tez mam taką nadzieję. :) póki co, tylko wy- dziewczyny z forum wiedzą o tym. Nikomu się nie chwaliłam 😃

Mialam to samo... u mnie by był 5 tydzień.. wierzę, że dotlikwie bo mnie też to ruszyło... niby nie było nic widać na usg, ale nastawienie juz miało się inne. Życie jest niesprawiedliwe
Ja tez mam taką nadzieję. :) póki co, tylko wy- dziewczyny z forum wiedzą o tym. Nikomu się nie chwaliłam 😃
Oj nie chwal się, jak się mają dowiedzieć to w swoim czasie. Najlepiej po wizycie u lekarza 🙂 to teraz czas dla Ciebie i ciesz się tym 🙂

Po 4msc starań udało nam się i wczoraj poroniłam w 6tyg.Niestety jestem w UK ,więc tutaj się ciążą tak wczesną nie przejmuje nikt ze służby zdrowia.Najpierw od soboty były plamienia,a wczoraj już mocny ból i krwawienie.Z jedynej strony jestem wściekła,a z drugiej dobrze,że na tak wczesnym etapie.Teraz odoczekamy cykl i zaczniemy na nowo starania.

reklama
Gratulacje dla Ciebie, @AB28 ! Na kiedy planujesz wizytę u ginekologa? Trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie poszło! A prawkiem się nie przejmuj, to zawsze można powtórzyć 😜 Chociaż faktycznie czyste złośliwość tak tuż przed wordem oblać...

Po 4msc starań udało nam się i wczoraj poroniłam w 6tyg.Niestety jestem w UK ,więc tutaj się ciążą tak wczesną nie przejmuje nikt ze służby zdrowia.Najpierw od soboty były plamienia,a wczoraj już mocny ból i krwawienie.Z jedynej strony jestem wściekła,a z drugiej dobrze,że na tak wczesnym etapie.Teraz odoczekamy cykl i zaczniemy na nowo starania.
Przykro mi bardzo 😞 Nawet nie wiem, co mogłabym Ci powiedzieć, żeby Cię pocieszyć, ale równocześnie nie rzucać frazesami i jakoś nie urazić...

U mnie cykl zaczynał się pięknie, teraz moje libido znowu leży i kwiczy, bo przyszło zaliczenie na studiach i zupełnie na nic nie mam ochoty. No i zupełnie nie mam pojęcia, kiedy się spodziewać owulacji, bo według aplikacji (korzystam z Maya) to powinna być w sobotę, ale coś czuję, że znowu się dobry tydzień obsunie

Do góry