Daj znać po jak się czujeszRozumiem, ja się zapisałam na 5 maja na pfizera. Transfer mamy mieć w przyszłym tygodniu.
reklama
o ile nie ucieknę spod drzwiDaj znać po jak się czujesz
Oby nie!!! U mnie wszyscy zaszczepieni żyją i mają się dobrze wiec zle nie będzieo ile nie ucieknę spod drzwi
patpat95
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, mam na imię Patrycja 26lat. Dopiero dziś zobaczyłam, że powstała nowa grupa. Razem z mężem tez dopiero co zaczęlismy się starać o dziecko To jest nasz drugi cykl. Dziś jest mój 6dc. Niestety moje miesiączki są nieregularne (29-45 dni). Miałam wrażenie że poprzedni cykl był bezowulacyjny(brak śluzu praktycznie w każdym cyklu). Jutro ide na badania FSH, LH, estradiol. A w 13 dc do giną. Zobaczymy co mi powie.
Życzę wszystkim przyjemnego i szybkiego zakończenia starać
Życzę wszystkim przyjemnego i szybkiego zakończenia starać
Hej dziewczyny Ja mam 28 lat, staramy się z mężem od ponad pół roku. Niestety okazało się, że mam PCOS i miałam cykle były bezowulacyjne.
W obecnym cyklu pierwszy raz miałam stymulację owulacji i teraz czekamy na efekty.
Mam nadzieję, że wszystkim nam uda się jak najszybciej
W obecnym cyklu pierwszy raz miałam stymulację owulacji i teraz czekamy na efekty.
patpat95
Taana jak dowiedziałaś się ze masz cykle bezowulacyjne? Miałaś monitoring owulacji czy z badań krwi ci wyszło?Hej dziewczyny Ja mam 28 lat, staramy się z mężem od ponad pół roku. Niestety okazało się, że mam PCOS i miałam cykle były bezowulacyjne.
Monitoring plus z badań krwi wyszedł mi zły stosunek Lh do Fsh (powinien być około 1:1, a ja miałam 3:1)Taana jak dowiedziałaś się ze masz cykle bezowulacyjne? Miałaś monitoring owulacji czy z badań krwi ci wyszło?
Akida
Zaciekawiona BB
Dasz radę ^^ Ja obie dawki przeszłam bez problemów, tyle, co mnie ręka bolała jeden-dwa dni. Samo przejście covida wspominam dużo gorzej... Także nie ma co uciekaćRozumiem, ja się zapisałam na 5 maja na pfizera. Transfer mamy mieć w przyszłym tygodniu.
Ludmi_mom
Cześć Dziewczyny, mam 37 lat i zamierzam starać się o 2. dziecko (pierwsze skończy za chwilę 11 lat). W ub. roku podejmowaliśmy próby przez 3 cykle, nie wyszło. A potem rozkręciła się pandemia, mąż musiał zmienić pracę, ja postawiłam z kolei na zakończenie dużego projektu, na który potrzebowałam jeszcze pół roku... Jednym słowem odpuściliśmy, a wręcz staraliśmy się unikać dni płodnych. Teraz nasza sytuacja się ustabilizowała i w końcu czuję się gotowa (choć nadchodzące szczepienia też mnie trochę martwią, w sensie, czy mają wpływ na starania). Pół roku temu zrobiłam badania wszystkich możliwych hormonów i wszystko było w normie, łącznie z rezerwą jajnikową. Jedyne co, to kortyzol był przy górnej granicy, ale co poradzić, "stres" to moje drugie imię. Staram się jednak nastroić pozytywnie. Tak więc chciałam się przywitać i życzyć wszystkim upragnionych dwóch kresek.
reklama
Od lipca zeszłego roku mam zamrożony bark więc ból ręki nie jest mi obcy ale profilaktycznie poproszę w drugą rękęDasz radę ^^ Ja obie dawki przeszłam bez problemów, tyle, co mnie ręka bolała jeden-dwa dni. Samo przejście covida wspominam dużo gorzej... Także nie ma co uciekać
Podziel się: