reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy starania

Chwila moment i zejdzie. Daj znać jaki wynik po majówce. Wiesz, że nigdy bym nie pomyślała że jest coś takiego jak ciaza biochemiczna a co dopiero że mnie to spotka... pociesza mnie fakt że udało się prawie w drugim cyklu. Więc może i teraz jakos pójdzie..
Hej🙂 po majówce kolejny spadek, zjechało z 43 do 23,34 więc chyba zmierzam do zera. Już nie mogę się doczekać kiedy to się skończy żeby ponowić starania. A jak u Ciebie?

reklama
Hej🙂 po majówce kolejny spadek, zjechało z 43 do 23,34 więc chyba zmierzam do zera. Już nie mogę się doczekać kiedy to się skończy żeby ponowić starania. A jak u Ciebie?
Ehhh przykro mi. Wiem co czujesz. Niestety tak to już jest :(

U mnie dobrze, była "pracowita" majówka :D, i zobaczymy co z tego wyjdzie. 15/16 powinna być miesiaczka, oby nie przyszła:D ale na szczęście jestem na etapie przygotowywania się do egz na prawo jazdy wiec jedyne narazie o czym myślę to żeby pamiętać o kierunkowskazach 🤣

U mnie dobrze, była "pracowita" majówka :D, i zobaczymy co z tego wyjdzie. 15/16 powinna być miesiaczka, oby nie przyszła:D ale na szczęście jestem na etapie przygotowywania się do egz na prawo jazdy wiec jedyne narazie o czym myślę to żeby pamiętać o kierunkowskazach 🤣
Zawsze głowa zajęta, to dobrze robi 🙂 w takim razie powodzenia na egzaminie i oby @ odpuściła w tym miesiącu 🙂 !

Dzieki, będę informować na bieżąco 🤣 aczkolwiek wydaje mi się ze szybciej zajde q ciaze niż ten pieprzony egzamin zdam 🤣🤣🤣
Wiem coś na ten temat bo ja podchodziłam kilka razy poczym rzuciłam to wszystko w cholerę i nie próbowałam kolejny raz. Dlatego nie popełniaj mojego błędu i próbuj do skutku 😁 prawko przy dziecku na pewno się przyda 🙂

Wiem coś na ten temat bo ja podchodziłam kilka razy poczym rzuciłam to wszystko w cholerę i nie próbowałam kolejny raz. Dlatego nie popełniaj mojego błędu i próbuj do skutku 😁 prawko przy dziecku na pewno się przyda 🙂
Może jeszcze kiedyś wrócisz do tego?
Bede próbować do skutku ale raczej asem nigdy w jeżdżeniu nie będę:D ale już trzeba to skończyć, szkoda by było tego czasu, i kasy ..

Może jeszcze kiedyś wrócisz do tego?
Bede próbować do skutku ale raczej asem nigdy w jeżdżeniu nie będę:D ale już trzeba to skończyć, szkoda by było tego czasu, i kasy ..
Hehe ja co prawda zdałam 8 lat temu za drugim razem ale boję się prowadzić więc nie wiem co już jest gorsze ale za Cb trzymam kciuki❤

reklama
Hehe ja co prawda zdałam 8 lat temu za drugim razem ale boję się prowadzić więc nie wiem co już jest gorsze ale za Cb trzymam kciuki❤
Wow za drugim, chciałabym 😆 Super!
Dziękuję, jeszcze jakby nie było innych aut to byłoby idealnie, ale ze sa to nie wiem co z tego wyniknie :D

Do góry