Hej po majówce kolejny spadek, zjechało z 43 do 23,34 więc chyba zmierzam do zera. Już nie mogę się doczekać kiedy to się skończy żeby ponowić starania. A jak u Ciebie?Chwila moment i zejdzie. Daj znać jaki wynik po majówce. Wiesz, że nigdy bym nie pomyślała że jest coś takiego jak ciaza biochemiczna a co dopiero że mnie to spotka... pociesza mnie fakt że udało się prawie w drugim cyklu. Więc może i teraz jakos pójdzie..
reklama
patpat95
Fanka BB :)
A w którym dniu robiłaś badania krwi?Monitoring plus z badań krwi wyszedł mi zły stosunek Lh do Fsh (powinien być około 1:1, a ja miałam 3:1)
Ehhh przykro mi. Wiem co czujesz. Niestety tak to już jestHej po majówce kolejny spadek, zjechało z 43 do 23,34 więc chyba zmierzam do zera. Już nie mogę się doczekać kiedy to się skończy żeby ponowić starania. A jak u Ciebie?
U mnie dobrze, była "pracowita" majówka , i zobaczymy co z tego wyjdzie. 15/16 powinna być miesiaczka, oby nie przyszła ale na szczęście jestem na etapie przygotowywania się do egz na prawo jazdy wiec jedyne narazie o czym myślę to żeby pamiętać o kierunkowskazachHej po majówce kolejny spadek, zjechało z 43 do 23,34 więc chyba zmierzam do zera. Już nie mogę się doczekać kiedy to się skończy żeby ponowić starania. A jak u Ciebie?
U mnie dobrze, była "pracowita" majówka , i zobaczymy co z tego wyjdzie. 15/16 powinna być miesiaczka, oby nie przyszła ale na szczęście jestem na etapie przygotowywania się do egz na prawo jazdy wiec jedyne narazie o czym myślę to żeby pamiętać o kierunkowskazach
U mnie dobrze, była "pracowita" majówka , i zobaczymy co z tego wyjdzie. 15/16 powinna być miesiaczka, oby nie przyszła ale na szczęście jestem na etapie przygotowywania się do egz na prawo jazdy wiec jedyne narazie o czym myślę to żeby pamiętać o kierunkowskazach
Zawsze głowa zajęta, to dobrze robi w takim razie powodzenia na egzaminie i oby @ odpuściła w tym miesiącu !U mnie dobrze, była "pracowita" majówka , i zobaczymy co z tego wyjdzie. 15/16 powinna być miesiaczka, oby nie przyszła ale na szczęście jestem na etapie przygotowywania się do egz na prawo jazdy wiec jedyne narazie o czym myślę to żeby pamiętać o kierunkowskazach
Dzieki, będę informować na bieżąco aczkolwiek wydaje mi się ze szybciej zajde q ciaze niż ten pieprzony egzamin zdamZawsze głowa zajęta, to dobrze robi w takim razie powodzenia na egzaminie i oby @ odpuściła w tym miesiącu !
Wiem coś na ten temat bo ja podchodziłam kilka razy poczym rzuciłam to wszystko w cholerę i nie próbowałam kolejny raz. Dlatego nie popełniaj mojego błędu i próbuj do skutku prawko przy dziecku na pewno się przydaDzieki, będę informować na bieżąco aczkolwiek wydaje mi się ze szybciej zajde q ciaze niż ten pieprzony egzamin zdam
Może jeszcze kiedyś wrócisz do tego?Wiem coś na ten temat bo ja podchodziłam kilka razy poczym rzuciłam to wszystko w cholerę i nie próbowałam kolejny raz. Dlatego nie popełniaj mojego błędu i próbuj do skutku prawko przy dziecku na pewno się przyda
Bede próbować do skutku ale raczej asem nigdy w jeżdżeniu nie będę ale już trzeba to skończyć, szkoda by było tego czasu, i kasy ..
malgosia005
Fanka BB :)
Hehe ja co prawda zdałam 8 lat temu za drugim razem ale boję się prowadzić więc nie wiem co już jest gorsze ale za Cb trzymam kciuki❤Może jeszcze kiedyś wrócisz do tego?
Bede próbować do skutku ale raczej asem nigdy w jeżdżeniu nie będę ale już trzeba to skończyć, szkoda by było tego czasu, i kasy ..
reklama
Wow za drugim, chciałabym Super!Hehe ja co prawda zdałam 8 lat temu za drugim razem ale boję się prowadzić więc nie wiem co już jest gorsze ale za Cb trzymam kciuki❤
Dziękuję, jeszcze jakby nie było innych aut to byłoby idealnie, ale ze sa to nie wiem co z tego wyniknie
Podziel się: