reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Ines musisz być dzielna! zobaczysz już niedługo będziesz miała swoje upragnione maleństwo :)
Axxa- kiedy testujesz ???

reklama
Mam nadzieję dziewczynki że spotkamy się w "przyszłych mamach" z czerwca 2005!! ;) ;D ;D ;D Działajmy kochaniutkie oby się nam udało!!! Smutki na bok nasze dzieciątka niech poczną się w wielkiej radości :D :D :laugh:

U mnie się okaże czy starania sie powiodły dopiero za dwa tygodnie  ::)-rany ale jeszcze czekania  :(-Ale nie zamartwiam się trzeba tylko ładnie czekać i czas szybko minie  ::) ;D

Tak sobie teraz policzyłam ,że w sumie jak by mi się udało teraz zajść to dzidziuś z obliczeń z ostatniej @ urodziłby się w maju a nie w czerwcu-też ładnie-hi hi ale nie ma co wyliczać tylko czekać-nie nastawiamy się ,nie nie :D-poczekamy zobaczymy :)

reklama
Do góry