reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

No Rusałka starania podjęła więc ona może i te fluidki przesyłać będzie, ja to niestety jeszcze nie. Ale kiedyś też będę a co gorsza nie będę ;) hihi ;D

reklama
jasne Agnezzz..zmiękniesz w paxdzierniku-zobaczysz:)..ja też myslałam by się wstrzymać do wrzesnia..no, ale jakoś tak raz dwa i a co tam:)

Hej!
Mi jak się powiedzie to też będę mieć dzidziusia w maju !!! :D Zobaczymy.
A tak w ogóle to czy to też była dla Was długa decyzja?
Pozdrawiam

madziujka , tylo musisz nad tym popracowac ;) ;) ale to chyba najprzyjemniejsze co można zrobić :) :D :-[
ja to bym chciala jeszcze przed majem sie uwinąc, ale juz nic nei mówię.
do decyzji o dzoecku dojrzewaliśmy prawie1,5 roku. i tyle samo sie staramy o dzidzie :( ale mam nadzieje ze niedługo sie wystaramy.. :)

Tak tak przyjemność to jest wielka!
Mi najbardziej odpowiada maj ale .......... wiadomo , że nie zawsze można nad wszystkim panować ;) a po za tym ja kolejnego barana nie wytrzymam - mąż - baran, teściowie - barany, przyjaciółka - baran, dwie koleżanki barany i jeszcze dwóch kolegów- katastrofa z tymi baranami.

Pozdrawiam. Miłego dnia ::)

Właśnie co wzięłam pierwszy FIOLIK!! :laugh: Normalnie zaczynam to bardzo przeżywać!!!!!
Przed chwilą również się dowiedziałam, że mam nadżerkę na migdałkach (?) okropieństwo - strasznie denerwujące i bolące ale tam!!!
Dziewuszki a jak jest z Waszą pracą - pracujecie?? Ja pracuję i nie mam zamiaru z niej rezygnować a napewno nie chcę iść na zwolnienie- jak Wy to przechodzicie?? :-[
Miłego dnia lub wieczorka!!

czesc basiu jak dobrze zrozumiałam to jestes 10 tyg.po zabiegu łyrzeczkowania ni jeszcze nie masz @ !!!! moja koleanka była 7 tyg,po zabiegu bez @ i lekarz jej poradził ze jesli nie dostanie do 8 tyg. to ma zrobic test CIAZOWY!!!!!!! i zgadnij ona jest w ciazy wszystko jest jak narazie bardzo dobrze i mam nadzieje ze tak bedzie dalej psRADZE ZRUB TEST CIAZOWY~!!!!!! POZDRAWIAM CIE ASIA

reklama
witajcie wszystkie mamuśki i przyszłe mamuśki nie odzywałam sie bo nie mam ostatnio czasu jestem po trzecim zabiegu łyżeczkowania i jestem juz po @ i mam takie pytanko kiedy moge sie starać o kolejne maleństwo mój lekarz mówi ze najwczesniej w grudniu a ja bym chciała we wrześniu tylko nie wiem czy moge mam zrobić badania genetyczne i tarczyce tylko ile sie na nie czeka poradźcie ni prosze czekam na wiadomości zycze zdrowia wszystkim kobietką

Do góry