reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

U mnie myślę, że już chyba dobrze. CIagle tylko nie mogę się wsypać, ale jest ok :)
Łykam jakieś tabletki na lepszą koncentrację i pamięć bo do egzaminu się uczę więc one trochę mi pomagają zachować swieżość umysłu mimo niewyspania ;D

reklama
cos tam sobie [ochrupałam i wypiłam kawe..łyknęłam folik..a w buzi jakiś "trampek"..mdli oj mdli...i nie chcę juz zeby tak było..moze zatrułam sięczyms i powinnam iść do lekarza..a ja tlko na dzidzie zwalam..Może tez stres..troszkę obowiazków przybyło..
Kawa nie pomogła-śpię na siedzaco..juz nic nie chce..tylko by bvyłoi dobrze..i jeszcze gadam od rzeczy..

Rusałko, ja się tak podobnie czułam w poniedziałek i wtorek...wczoraj już było lepiej. Jedyne co to ciągle śpiąca jestem.

to może cos w powietrzu jest..i pisałam Wam wymiotowałam strasznie w niedzielę..cały poniedziałek..a wcale duzo nie wypiłam alk -słowo harcerza!::) ;)

no to juz wiesz co i jak Elzbietko...sama nie wiem juz czy sie czegos spodziewac czy nie...wiec na nic sie nie nastawiam...zupelnie na nic...tylko na to zeby kupic testy owulacyjne i walczyc o fasoline w lipcu!!!

reklama
Do góry