reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Elzbietka mam nadzieje ze twoje slowa beda jawa a nie snem i tak jak ja i wszystkie starajace sie tez na taki suwaczek beda zmieniac! Pozdrawiam cieplutko  :)

reklama
Witam!
Bylam dzis u gina kontrolnie sie przebadac powiedzial ze wszystko jest ok nadzerki nie ma cytologia zrobiona ale i powiedzial ze wcale nie musze miec owulacji jak mam okres i ze to sie czesto zdaza a jak minie pol roku i dalej nic to mam do niego przyjsc i wtedy bedziemy inaczej dzialac ;)

No dokładnie to samo mi powiedziała jak ja byłam w lutym .Narazie co to pomalutku odzwyczajam Oliwke od cycusia .Bardzo mi przykro z tego powodu , że nie moge jej dawać. Normalnie jak widze, że ona szuka cyca a tu pozaklejane "chore" to ryczeć mi sie chce :( :( . Zobaczymy jak długo wytrwam :(

Cześc dziewczyny! Witam wszystkie starające się! Jestem nowa na forum, powiedzcie mi jak wy znosicie pojedyncze kreseczki na testach bo ja zrobiłam dopiero dwa a już zaczynam się załamywac że nigdy mi się nie uda :(

Witaj Toffi :) :) :)
Ja już jednych kreseczek to co najmniej z 5 zobaczyłam i jest szczerze mówiąc niezbyt fajnie...ale te pierwsze były najgorsze... :p
I też mam takie myśli, ze nigdy się nie uda i nigdy ten pieruński teścik II kreseczek nie pokaże... :-[ Ale nadzieje trzeba mieć :) Będzie dobrze !!! :)

Witaj Toffi!!!

Niestety jedna krecha bardzo dołuję...bardzo bardzo!!! Ale jest właśnei to wspaniałe forum gdzie podtzrymujemy sie anduchu w dążeniu do upragnionej fasoleczki!!!
Obyś nie musiała długo czekać i wiecej oglądac tych wrednych jednych krech!!!

reklama
Dzięki za pocieszenia, od jakiegoś czasu czytam to forum i jakoś od razu mi lepiej jak wiem że ktoś też miał problemy ale się udało, choc powiem wam że powoli też wpadam w urojenia i nawet miewam szereg typowych objawów ciąży, gdyby tylko nie ta wstrętna @ i ta spadająca temp.

Do góry