reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

I TAK TRZYMAC ESIA,A jeszzce mam dylemat jakiego lekarza wybrac,bo mieszkam w Londynie i bedzie mi ciezko miec rozeznanie ktory jest dobry,w temacie MAMUSKI z UK jest pare kobiet,ale malutko abym mogla wiecej sie dowiedziec,ale moze znajde dobrego lekarza,wszystko sie okarze juz niebawem ;D

reklama
Mam nadzieję, że znajdziesz kogoś, komu będziesz mogła zaufać. To bardzo ważne - w końcu, tak wiele od niego zależy...
Trzymam kciuki :)

No tak... Mało która z nas nie ma takich doświadczeń :( Życzę Ci, żebyś znalazła wspaniałego fachowca, który świetnie się Wami zaopiekuje :)

Zmykam spatu - ledwo wstaję rano, a już późnawo się robi... Papapa

Jednak natura spłatała mi figla.
Temp powyzej wciaz 37, dołem boli brzusio, krzyż, w środku jakbym spuchła i mam białawy sluzik..do tego juz 32dc a @ nie ma..Latam do toalety siusiu(wstałam o 4)..i tescik w ruch-negatywny-czyli przeziebiłam pewnie pęcherz..badz mam jakiś stan zapalny:(..czekam na-pewnie dziś przyjdzie-intuicja:) i pędem w przyszłym tyg do gin.
Dzięki wszystkim za wiarę!i kciukasy...moze innym pomogą.
Jeśli chodzi o czerwiec, nie wiem czy sie zdecydujemy-bo w czerwcu mam obronę:/..coż-kibicuję pozostalym!Na mnie pewnie przyjdzie jeszcze czas.
Wszystko ze mna ok jak sie przytulamy-wcale nie myśle, jest ok i nie wyliczam co i jak-kiedy..ale te objawy tym razem dały mi ogromna nadzieje,ze fiksowałam echh..

reklama
Mnie nie tylko przykro ale cos niemoge w to uwierzyc!!!Idz pozniej do gina!! Moze jednak jestes w ciazy!!heh ale mi sie smutno zrobilo :(

Do góry