reklama
Dziękuję Maxin
Jednak w tym miesiącu chyba nic z tego... Byłam dzisiaj u gina (świetny - dziękuję Aletko za polecenie ) i mam zrobić badania hormonalne bo coś się nie zgadza. No i nie zanosi się na owulację W przyszłym tygodniu mam przyjść z wynikami i będziemy działać...
Jednak w tym miesiącu chyba nic z tego... Byłam dzisiaj u gina (świetny - dziękuję Aletko za polecenie ) i mam zrobić badania hormonalne bo coś się nie zgadza. No i nie zanosi się na owulację W przyszłym tygodniu mam przyjść z wynikami i będziemy działać...
doklanie ,czasmi lepiej isc profilaktycznie wczesniej i zobaczyc co sie dziej,moze nioc zlego,ale jak tak to czlowkie na czasie zyska,a dobry lekarz to naprawe wspanial sprawa i pomoc,jeszcze jak do tego jest mily to dla pacjentek jest wrzne,bo ja trafilam kiedys na bardzo niemila babke i mialm problemy,a czulam sie jak ona by mnie za to obwiniala,a chodzilam do niej prywatnie,wiec powinna sie cieszyc ze ma prace i zarobi,ale pomocy jednak od niej zaduzej nie otrzymalam,wiec fajnie ze masz dobrego lekarza ;D
reklama
Też się cieszę Wcześniej chodziłam do innej lekarki - i też ją chwalę (jest na Złotej Liście, moja koleżanka jest super zadowolona). Tylko jakoś on mi bardziej pasuje - kobieca intuicja Mąż się śmieje, że on już się z moją intuicją kłócił nie będzie - chcę tego lekarza, nie ma sprawy.
A swoją drogą, ulżyło mi trochę, że ktoś ma pomysł na to, co ze mną zrobić - i że się wziął do roboty. Najbardziej dobija mnie bierność - jak mam plan co i jak, to już jest nieźle. Taki przypływ energii
A swoją drogą, ulżyło mi trochę, że ktoś ma pomysł na to, co ze mną zrobić - i że się wziął do roboty. Najbardziej dobija mnie bierność - jak mam plan co i jak, to już jest nieźle. Taki przypływ energii