reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziękuje za pamięc!!
wróciłam, ale bez lokatorka:/, za to zbliza sie chyba owy , bo śluzik piekny sie pojawia. ale chyba udalo mi sie wyluzowac, wiec psychicznie czuje sie ok, bez presji. ale nadzieja ogromna!!!!!!!!!
wróciłam, ale bez lokatorka:/, za to zbliza sie chyba owy , bo śluzik piekny sie pojawia. ale chyba udalo mi sie wyluzowac, wiec psychicznie czuje sie ok, bez presji. ale nadzieja ogromna!!!!!!!!!
Elżbietko kochana może Ty potrafisz coś powiedzieć mi na temat moich wyników? Dziewczyny mówiły że znasz się na tym
LH - 4.46 mIU/ml
FSH - 7.13 mIU/ml
Prolaktyna - 447 mIU/l
Badania robione były w 4 dc.
Jeżeli umiesz je zinterpretować to bardzo proszę o pomoc! Tak bardzo chciałabym mieć dzidzie...
No i mam nadzieję że w tym miesiącu nam wszystkim się uda, czego życzę Wam z całego serca!!!!!!
LH - 4.46 mIU/ml
FSH - 7.13 mIU/ml
Prolaktyna - 447 mIU/l
Badania robione były w 4 dc.
Jeżeli umiesz je zinterpretować to bardzo proszę o pomoc! Tak bardzo chciałabym mieć dzidzie...
No i mam nadzieję że w tym miesiącu nam wszystkim się uda, czego życzę Wam z całego serca!!!!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Ines , specjalnie dla ciebie strona z interpretacjami wyników badań: http://www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/p/spis_p.htm
Elżbietka
mother of two sons&angel
co do wypoczynku, to owszem, wypoczęlam, ale dzisiaj myslalam ze juz zapomnialam drogi do pracy albo ze cos innego sie stanie i nie bede musiala tam wrócic...
ael stało sie, znowu odliczam czs do wakacji/urlopu i do zafasolkowania
ael stało sie, znowu odliczam czs do wakacji/urlopu i do zafasolkowania
Elżbietko bardzo dziękuję za link!
Podobno średnie te moje badania ale nienajgorsze
Może uda mi się zajść w ciążę w tym cyklu... Bardzo bym chciała... zresztą pewnie jak każda z nas!
Trzymam kciuki by było jak najwięcej majowych dzidziusiów!
Podobno średnie te moje badania ale nienajgorsze
Może uda mi się zajść w ciążę w tym cyklu... Bardzo bym chciała... zresztą pewnie jak każda z nas!
Trzymam kciuki by było jak najwięcej majowych dzidziusiów!
reklama