reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
dziękuje za pamięc!!
wróciłam, ale bez lokatorka:/, za to zbliza sie chyba owy :o, bo śluzik piekny sie pojawia. ale chyba udalo mi sie wyluzowac, wiec psychicznie czuje sie ok, bez presji. ale nadzieja ogromna!!!!!!!!!

Elżbietko kochana może Ty potrafisz coś powiedzieć mi na temat moich wyników? Dziewczyny mówiły że znasz się na tym :)

LH - 4.46 mIU/ml
FSH - 7.13 mIU/ml
Prolaktyna - 447 mIU/l
Badania robione były w 4 dc.
Jeżeli umiesz je zinterpretować to bardzo proszę o pomoc! Tak bardzo chciałabym mieć dzidzie...
No i mam nadzieję że w tym miesiącu nam wszystkim się uda, czego życzę Wam z całego serca!!!!!!

Elżbietko mam nadzieję że po wypoczynku będzie fasolka :)
Trzymam kciuki za wszystkie starające :)
Oby w sierpniu wszystkim się udało :)

co do wypoczynku, to owszem, wypoczęlam, ale dzisiaj myslalam ze juz zapomnialam drogi do pracy albo ze cos innego sie stanie i nie bede musiala tam wrócic...
ael stało sie, znowu odliczam czs do wakacji/urlopu i do zafasolkowania :)

Elżbietko bardzo dziękuję za link!
Podobno średnie te moje badania ale nienajgorsze :)
Może uda mi się zajść w ciążę w tym cyklu... Bardzo bym chciała... zresztą pewnie jak każda z nas!
Trzymam kciuki by było jak najwięcej majowych dzidziusiów!

reklama
Elżbietko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!!! Życzę Wam wielu fasolek :)
Lana najlepsze życzenia dla Twojej córuni, przekaż jej buziaczki :-* :-* :-*

Do góry