reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachowanie naszych dzieci

reklama
Słuchajcie Gosia zaczęła z głupoty sobie pluć, spodobało jej się, prośby nie pomagają, zabieranie napoju też nie..nie mam pomysłu,:szok:

Gosia dziś mówi :"Chce kota i dżejego w komputeze,,,":szok::szok:, dziś szukała pępka , bo jej się zgubił:-D:-D:-D "lizak mam w buzi".

moje tez paple non - stop. a wczoraj sie popisala. kilka razy slyszala, jak mowilam "glupie reklamy" , bo jak wlaczalam jej dvd z bajka, to najpierw bylo z 10 min reklam innych bajek ;/
i wczoraj siedzi na dywanie, bawi sie takim klockiem - laptopem i mowi: glupi komputer. ja nic sie nie odezwalam. za chwile, nie wiem czemu: glupi tata. powiedzialam,zeby tak nie mowila i w tym momencie moja mama na gorze spuscila wode w ubikacji. mloda sie zerwala, pobiegla do bramki na schodach i: co ta glupia babcia tam robi...... :szok: po ang, babcia nie zrozumiala,ale powiedzialam ameli,ze ma tak nie mowic, bo to bardzo nieladnie. po przetlumaczeniu babcia tylko sie smiala,ale mi nie bylo do smiechu

tez mi sie tak wydaje. postanowilam ignorowac, moze jej sie znudzi,a jak nie, to bede tlumaczyc,ze to nieladnie i tacie i babci jest przykro.

Moja Martysia gada non stop. Buzia się jej praktycznie nie zamyka. i gada coraz więcej, zrozumiałych dla innych, wyrazów. ale już musimy przy niej uważać co mówimy, dziś np. przyjechali kupcy po auto, ale coś tam im nie pasowało i mąż przyszedł i mówi do mnie po cichu, że "pojechali w pizdu" , a Martyna usłyszała i hitem było słowo "w pizdu" Oj dostało się chłopu. a w jej ustach to brzmiało tak śmiesznie, że miałam ochotę się śmiać, ale nie reagowaliśmy i po jakimś czasie się jej to znudziło. przestała tak wołać

BanAna - moje też słowo "głupie" podłapały i nawet Hanka w zaprzeczeniu używa:-D:-D:-D "To nie jest głupia bajka"...
Dzięki brzydkiemu wyrazowi z rrrr Hanka ślicznie wymawia właśnie tą głoskę, zapomniała już o przekleństwie, a r zostało.;-);-);-)
Wczoraj Gonia przed pójściem spać wypowiedziała zdanko " chce sie napić kokoli i iść spać do łóżka",,:szok: i to wszystko wyraźne!!

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też jest "głupi", ale podłapane od Julki i głównie kotu się obrywa:zawstydzona/y: a tak z brzydkich słów to "pipo" i "spadaj".

To mi się taka mega gaduła nie trafiła, a zapowiadała się na taką. No ale Julia nadrabia za obie:baffled:

Do góry