dziubasek08
Fanka BB :)
ja, akurat, byłam obok siebie w Domu Kultury, ale często są teatrzyki w Fundacji Sto Pociech, o której Ci kiedyś pisałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcę zapeszać, ale próby sił mają się ku końcowi :-) zdarzają się coraz rzadziej
POLA pisałaś ze Twój synek woli tatę itd, wiesz że ostatnio aż mi się smutno zrobiło bo Asia też tatowa? Myślę że to normalny etap u dzieci w tym wieku, upatrują sobie jednego rodzica ale to nie znaczy że ten drugi jest zły ;-)Tu jest świetny artykuł właśnie na ten temat, a jak wpiszesz w google synek/córka woli tatę/mamę o jest tego MNÓSTWO, czyli jest to jak najbardziej normalne
Gdy maluch kocha TYLKO jednego rodzica - Małe dziecko (1-5) - - Onet Dziecko
Dziubasku a gdzie Wy byliscie z małym?
Moze i my byśmy się wybrali z OLiskiem do stolicy na cos dla dzieci. Tylko gdzie i na co? Podpowiedzcie warszawianki, proszę :-)