reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachciewajki :)

Udało mi się doprowadzić się do stanu odczuwania głodu - nieznane mi było to uczucie już od paru tygodni ;)
Więc teraz idę sobie zrobić kanapkę :) A może pierożki... Plusem wizyt u Rodziców i Teściów jest to, że potem co najmniej tydzień ma się pełną lodówkę ;) Szkoda, że to była nasza ostatnia wizyta przed Wielkanocą ;) Ale może ktoś się zlituje i nas odwiedzi :)

reklama
a ja dziś kotleciki mielone mieszane z ryżem, takie ala gołąbki na prosto:) z sosikiem pomidorowym, do tego makaronik bo mam smaka na niego i fasolka szparagowa:) ... wybacz moja rosnaca dupencjo:/....

a ja ostatnio mam smaka na kapuchę we wszelkiej postaci: parę dni temu bigos (pycha w wykonaniu mego męża), wczoraj i dziś barszcz ukraiński, a tym jak jem w pracy to już wcześniej się śmiałam że to czas kiedy więcej czasu poświęcam nie robocie a przerwom na przegryzanie tego i owego - przebojem tego tygodnia są suszone figi mniammm.....

A ja mam zachciewajki na wiele rzeczy....niestety na te niezdrowe też, ale co tam..jestem w ciąży wolno mi :-):-):-)

Będę się martwiła po porodzie, a teraz staram się poprostu nie przesadzać, ale nie odmawiam sobie :-D:-D:-D

Najbardziej to mnie męczy głod rano, dziś np. zjadłam jogurcik z musli, zaczełam coś sobie robić, mineły 2h a tu taakie burczenie, że aż bolało, musiałam wciągnąc banana bo się wytrzymac nie dało

Nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad...a może by tak łazanki...hmm...

Jarzynówka króluje :) Ja zrobiłam przedwczoraj, ale wczoraj poszła cała u znajomych na imprezie. I zostałam bez jedzenia :( :( :( Może w sobotę zrobię jeszcze raz. Ale tym razem mam ochotę na jakąś inną. Może ktoś wrzuci na kulinarny wątek jakiś przepis na fajną sałatkę?:)

ja od kilku dni mam melodie na pasztet - wlasnie jem kanapki z pasztetem i ogorkiem kiszonym :D

a dzis mam w planach zrobic zupe-krem z cukinii i paste z makreli na kolacje ... mniam

ja mam dzis smaka na placki ziemniaczane (super dietetyczne i zdrowe ale cooo tam:p) no i na łazanki mi smaka narobiłyście. Najgorsze że musze dotaszczyć ziemniory z warzywniaka:///

reklama
Gufi ja dziś kupiłam pasztet.
Miałam chęć na pomidorówkę to juz ugotowałam ,a dla chłopaka barszcz biały. Oczywiście pomidorówka w większym garnku. Ten to sie zdziwił ,ze dwie zupy ugotowałam. Jeszcze potem ugotowałam normalny obiad.

Do góry