reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachciewajki :)

Ukradłam Rodzicom z ogródka w weekend pomidorki koktajlowe (chyba kilka ton ;)) i teraz siedzę sobie i je wcinam :) Słońce zaszło i chyba już dziś nie wyjdzie, więc trzeba się pocieszać...:)

Mniam :p uwielbiam pomidorki.
Ja nie wiem co zrobię dziś na obiad,nie chce mi się nic robić,może wieczorem coś zrobię na jutro,a dziś coś tam zawsze się znajdzie w lodówce do schrupania.Mam ochotę na łazanki :)

reklama
łazanki do schrupania???!!!!:-D:-D
swoja droga też bym zjadła:-p

Ja mam dziś rosół z wczoraj, dorobię sobie do niego kluseczki lane zamiast makaronu i gicio:-p

Przecież nie napisałam,że będę chrupać łazanki tylko że ma na nie ochotę :-)
I pewnie je dziś zrobię,ale to później :)
Ale mi smaka zrobiłaś tym rosołem,uwielbiam rosołek mniaaam :)
Ok znikam z BB i lecę do mamy i załatwiać resztę dzisiejszych spraw,pozdro i buźki dla wszystkich laseczek :*

a ja to już nie wiem co bym dzisiaj zjadła. w zasadzie zdaję się na to co rodzice dzisiaj ugotują bo ja nie mam ochoty wchodzić do kuchni...

Miałam dziś ochotę na bardzo niezdrowe jedzenie, tzn. na chipsy. Ale się opanowałam :) Za to nie wiem ile kanapek dziś wciągnęłam;) Zaraz idę się zważyć.

Zrobilam dzis.. smalec :zawstydzona/y:

Chodzil mi po glowie ponad tydzien. Wiem ze niezbyt zdrowo, ale pewnie moj maz i tak polowe zje, bo on uwielbia - wiec nie zdaze miec wyrzutow sumienia ;-)

Eh mmm ze skwareczkami, boczkiem, cebulka i majerankiem :D
A wczesniej - tak zanim w ogole go zaczelam robic - z mezem zjedlismy na pol malego ananasa :> Pycha - znow bedzie miks w zaladku ^_^

Ostatnia edycja:
U mnie oprócz słodkiego to dalej jabłka i pomidorówka.Przedwczoraj robiłam pomidorówkę. Ale na dniach ugotuję znowu.

reklama
a ja wczoraj miałam pomidorówkę i jeszcze została więc dzisiaj też będzie. to tego mam ogromną ochotę na pierogi z nadzieniem pieczarkowym więc je zrobie - a co, jeść trzeba :)

Do góry