reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachciewajki :)

Objadam się słodyczami jak głupia i zjadłam pół bochenka chleba z masłem - wynik + 2 kg ale szczerze zwisa mi to - ja też muszę mieć coś od życia ;] Ostatnio szaleje na punkcie batonów "Bajeczny" (smakują podobnie do michałków)... mam nadzieję że pójdzie ktoś do sklepu bo mi brakło :] :]

reklama
Już wysłałam smsa do Męża, żeby mi kupił po drodze do domu Bajeczne :) Uwielbiam Michałki, a jeśli te batoniki tak smakują, to trzeba spróbować :) :) Chyba mi wraca ochota na słodkie. I brzuch mi się jakoś bardziej na boki rozlewa. Może jednak dziewczynka tam siedzi :)

ewa a czemu jeszcze nie znasz płci dzidziusia? Bo chyba coś pominęłam...

ewwe 3 bo najpierw jem między 7-8, potem miedzy 10-11, a potem ok 13 jeszcze przed obiadem, a obiad ok 15-15.30 i dlatego wychodzą trzy śniadanka:-) dlatego się dziwię, że jeszcze nic poza brzuszkiem mi nie urosło:-) obym nie wykrakała

ja w sumie jak spie do 12 to kiedy miałabym zjesc te 3 sniadania:) jakbym wstawała wczesniej to pewnie bym tez zjadała...a tak to zjem jedno, i nie długo już mam obiad:)

ewa a czemu jeszcze nie znasz płci dzidziusia? Bo chyba coś pominęłam...

Bo się zdecydowaliśmy, że nie chcemy wiedzieć :)
Najpierw nie chciał mój Mąż, a ja nie byłam przekonana. A potem Rodzice zaczęli kręcić nosami, że jeszcze nie wiemy, naciskać, że lepiej jakby był chłopak i lepiej to już wcześniej wiedzieć. I takie inne głupie rzeczy. Więc mi się agresor tak zwany włączył, bo jak mi ktoś każe, to ja zazwyczaj robię odwrotnie ;)
No i stwierdziłam, że guzik - nie będzie nikt znał płci. Bo najważniejsze, że to nasze malutkie, wyczekane dzieciątko. A nie żeby mi ktoś potem mówił, że słabo, że dziewczynka albo coś takiego.
I chyba podziałało, bo się przyszli Dziadkowie opamiętali trochę ;)

Ja dzis sliwki, kupione rano na targu, wcinam :-p No i chyba z 3 sniadania juz zjadlam :-p

Ja tesciow utemperowalam bo przyjeli z gory, ze bedziemy miec syna. I ciagle mowili "on" albo po imnieniu, jakie dla chlopca wybralismy. A po ostatniej wizycie jak powiedzielama, ze pewnie dziewczynka, to sie troche otrzasneli i teraz juz mowia maleństwo, dzidzia i zawsze jakos ogolnie ^^

Wlasnie pije sobie kawe zbozowa z duza iloscia mleka i miodu :> I dowiedzialam sie, dlaczego caly dzien snieta chodze - niskie cisnienie i puls 58... ostatnio mi w ciazy wzrosl do 70-80 - a tu nagle taki spadek...

Ostatnia edycja:
Bajeczny - bajeczny :) Potwierdzam :) Już go wchłonęłam :) A teraz wchłaniam śliwki w czekoladzie, bo Mąż stwierdził, że innych w sklepie nie było ;)

ja od wczoraj jestem na "diecie" i calkiem dobrze mi idzie. nie jem wcale chelba tylko chrupki. no i wykluczylam slodycze. staram sie jesc 5 posilkow, a jak mam ssanie, to wciagam owoce albo pije zielona herbatke. przestraszylam sie tym 7,5 kg na plusie i postanowilam skonczyc z obzarstwem. ciekawe ile wytrzymam ;)

Bajeczny - bajeczny :) Potwierdzam :) Już go wchłonęłam :) A teraz wchłaniam śliwki w czekoladzie, bo Mąż stwierdził, że innych w sklepie nie było ;)
W takim razie cieszę się że ci smakuje :tak: Hmmm sliwki w czekoladzie bym zjadła...
Czy wy tez tak macie ze jak wypijecie za duzo herbaty to glowa was boli??? ja ze wzgledu an przeziebienie pije herbate zwykla z miodem i cytryna - ale po 3 szklankach dziennie glowa mi peka:baffled:

reklama
W takim razie cieszę się że ci smakuje :tak: Hmmm sliwki w czekoladzie bym zjadła...
Czy wy tez tak macie ze jak wypijecie za duzo herbaty to glowa was boli??? ja ze wzgledu an przeziebienie pije herbate zwykla z miodem i cytryna - ale po 3 szklankach dziennie glowa mi peka:baffled:

Ja mam dziwne, bo tylko po herbacie mam zgagę ;) Ale lubię bardzo, więc nie rezygnuję, bo i to pieczenie niewielkie. Chyba mi się łyse dziecko urodzi - po Tatusiu ;) Ale teraz Tata ma ładne i gęste włosy, więc to może nawet dobrze :)

A mi jakoś ostatnio puściły hamulce... Mam wrażenie, że dużo jem. Ale chyba stąd to wrażenie, że zaczęłam jeść słodkie i jestem non stop pełna. Teraz to bym zjadła makaron z serem, ale już chyba za późno...

Do góry