reklama
T
Tunia85
Gość
a ja właśnie zjadłam 3 kanapki z pastą jajeczną, której całą miskę zrobiłam wczoraj, i chyba idę jeść 4 kanapkę, chyba przytyję więcej niż dopuszczalne 12 kg, bo połowę mam już za sobą
(: Anka :)
Fanka BB :)
Ja wlasnie zjadlam dwie kromki chleba z miodem. Wczesniej 2 banany. - Ojojoj ciezko A paste jajeczna chce zrobic - ale poczekam az bede miec kuchnie
(: Anka :)
Fanka BB :)
Mmmmmm morele suszone
Nigdy więcej nie zjem moreli suszonych, nigdy więcej nie zjem moreli suszonych, nigdy więcej nie zjem moreli suszonych...
Będę to powtarzać do końca życia... Albo przynajmniej do końca tygodnia...
przepędziło Cię? ;-) Tak pytam bo zjadłam pół kg suszu: moreli, gruszek, jabłek i śliwek, do tej pory na kibelku siedziałam ;-)
Wzięło mnie na budyń i galaretki Zrobiłam dla dziecka a sama zeżarłam.
przepędziło Cię? ;-) Tak pytam bo zjadłam pół kg suszu: moreli, gruszek, jabłek i śliwek, do tej pory na kibelku siedziałam ;-)
Wzięło mnie na budyń i galaretki Zrobiłam dla dziecka a sama zeżarłam.
Nie było aż tak źle, bo w porę przystopowałam, ale do tej pory nie wiem, czy to co czuję w brzuchu, to ruchy Małego czy moje własne robaczkowe A może to się jakoś nakłada... Generalnie - nigdy więcej
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
a ja jakoś nie przepadam za suszonymi owocami,ale może bym się skusiła, chociażby ze względu na te zaparcia?
Podziel się: