reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachciewajki :)

reklama
Moje zachciewajki przeniosły się na siostrę. Ciągle mówi, że zjadłaby coś i częściej jest głodna niż ja. Jakie to niesprawiedliwe, że ona je za dwóch i dalej chudzinka, a ja jem normalnie i mnie rozpycha... ;)

jejku ugotowałam mojemu A grochówke na dzisiaj i mam taką ogromną ochotę na nią, że chyba nie wytrzymam. a miałam nie jeść rzeczy cieżkostrwanych :D ale taką grochóweczke jak sama ugotuje to uwielbiam... łooo matko :szok: chyba się pokuszę...

Ale mam ochotę na frytki z McDonalda!!! O rany, chyba mi żołądek zaraz wyskoczy... ... ...
I jeszcze jakieś zapachy od sąsiadów zalatują, a mi się tak nie chce nic gotować, że strach...

a ja już po grochówce :d dużo nie jadłam ale znając mój organizm to będę fruwać od gazów hehe ale za jakiś czas zrobię sobie kluseczki ziemniaczane (zeby nie bylo zbyt zdrowo to usmaże trochę boczku) i do tego buraczki z cebulką na cieplo mniam mniam...

Wczoraj sobie zażyczyłam dwa jajaka na miękko. Co dziwne zjadłam dwa i nie znudziły mnie, bo zwykle wystarczy ponad jedno i na długi czas daje se spokój z jajkami. Dziś też przeszły mi przez mysl jak wróciłam do domu.
I pączka dziś wpierdzieliłam.

reklama
Do góry