reklama
Tylko tyle i to ostatnio dopiero.
Może pyzy z mięsem ,albo pomidorówkę zjedz. Zaraz i mi sie zachce. ;-p
O o o... Pyzy... Właśnie chyba na coś mącznego miałam ochotę Dzięki
ewwe
Fanka BB :)
po całym dniu łasuchowania stwierdziłam, że do szczęścia brakuje mi tylko...sałateczki jarzynowej...właśnie gotują się ziemniaczki...
o pomidorówce też myślałam...
elena świetny wynik. Ja już 7,5 na plus, ale i tak nie jest najgorzej...
Olcia błagam! jeżeli dalej będziesz mi tu "sałatkowała" to mój wynik bardzo szybko będzie znacznie większy....Kusicielko sałatkowa o 22 kroiłam skłądniki bo mi język w pupę uciekał aszzz...
Ostatnia edycja:
Wsuwam sobie sucharki Bieszczadzkie - najlepsze Mniam
A z pyz dzisiejszych nici - muszę skończyć szparagówkę... Więc pewnie jakiś gulasz trzeba będzie trzasnąć + szparagówka z bułeczką tartą na maśle. Na piątek Mąż już sobie zamówił naleśniki ze słodkim serem, więc przynajmniej kombinowanie mam z głowy
A z pyz dzisiejszych nici - muszę skończyć szparagówkę... Więc pewnie jakiś gulasz trzeba będzie trzasnąć + szparagówka z bułeczką tartą na maśle. Na piątek Mąż już sobie zamówił naleśniki ze słodkim serem, więc przynajmniej kombinowanie mam z głowy
(: Anka :)
Normalnie zla jestem na was W domu nie mam ani warzyw za duzo, ani majonezu. No i nie mam kuchni, bo tam remont. I jak ja mam teraz te salatke zrobic???
reklama
mamolka
ja to jakaś "niezupiasta" jestem- rzadko u mnie zupa na stole U mojej mamy zawsze jakaś w lodówce stoi, więc nie wiem co ze mną nie tak
Za to cały czas coś pichcę ... w sumie to też dla mnie nowość...taka ciążowa zachcianka
Dziś zrobiłam już ciastko "Bounty", wczoraj roladę z kremówką i czarną porzeczką w polewie czekoladowej, w weekend na grille 2 razy ciasto z borówkami z kruszonką oraz borówkami i malinami z kruszonką
Za to cały czas coś pichcę ... w sumie to też dla mnie nowość...taka ciążowa zachcianka
Dziś zrobiłam już ciastko "Bounty", wczoraj roladę z kremówką i czarną porzeczką w polewie czekoladowej, w weekend na grille 2 razy ciasto z borówkami z kruszonką oraz borówkami i malinami z kruszonką
Podziel się: