reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachciewajki :)

Tylko tyle i to ostatnio dopiero.
Może pyzy z mięsem ,albo pomidorówkę zjedz. Zaraz i mi sie zachce. ;-p

reklama
Pyzy z mięsem to jedne z moich ulubionych "jedzonek" . ;-) Do tego polecam kapustę pekińską z majonezem.

po całym dniu łasuchowania stwierdziłam, że do szczęścia brakuje mi tylko...sałateczki jarzynowej:angry:...właśnie gotują się ziemniaczki...:zawstydzona/y:
o pomidorówce też myślałam...

elena świetny wynik. Ja już 7,5 na plus, ale i tak nie jest najgorzej...

Olcia błagam! jeżeli dalej będziesz mi tu "sałatkowała" to mój wynik bardzo szybko będzie znacznie większy....Kusicielko sałatkowa:) o 22 kroiłam skłądniki bo mi język w pupę uciekał aszzz...

Ostatnia edycja:
Wsuwam sobie sucharki :) Bieszczadzkie - najlepsze :) Mniam :)

A z pyz dzisiejszych nici - muszę skończyć szparagówkę... Więc pewnie jakiś gulasz trzeba będzie trzasnąć + szparagówka z bułeczką tartą na maśle. Na piątek Mąż już sobie zamówił naleśniki ze słodkim serem, więc przynajmniej kombinowanie mam z głowy :)

ewwe smacznego kochana:laugh2::laugh2::laugh2: Twoim kończynom przyda się troszkę warzywek z majonezikiem mniaaaaaaaaaaam!!!

a ja zdania nie zmieniłam i dziś na obiad (o! eleno) pomidorówka. Za którą nie mogę się zabrać:confused2:

Normalnie zla jestem na was :-p W domu nie mam ani warzyw za duzo, ani majonezu. No i nie mam kuchni, bo tam remont. I jak ja mam teraz te salatke zrobic??? :confused2:

reklama
ja to jakaś "niezupiasta" jestem- rzadko u mnie zupa na stole :confused2: U mojej mamy zawsze jakaś w lodówce stoi, więc nie wiem co ze mną nie tak :eek:

Za to cały czas coś pichcę :D ... w sumie to też dla mnie nowość...taka ciążowa zachcianka :-D

Dziś zrobiłam już ciastko "Bounty", wczoraj roladę z kremówką i czarną porzeczką w polewie czekoladowej, w weekend na grille 2 razy ciasto z borówkami z kruszonką oraz borówkami i malinami z kruszonką :D

Do góry