reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachciewajki :)

reklama
ja wczoraj zjadłam pęczek rzodkiewki, dziś kupiłam następny, najlepiej jeść samą w plasterki na chlebku z masełkiem, dziś ją jeszcze na twarożek położyłam:-D

rany dziewczyny czy wy tez macie ogromny apetyt? normalnie zawsze jadłam kanapkę max dwie a teraz zjem 4 i mi mało :szok: Aż strach pomyśleć ile znów przytyję...

jak siedzę w domu od dwóch dni to jem jak głupia, albo z nudów albo nie wiem z czego, a jak wychodzę, coś załatwiam to momentalnie zapominam o jedzeniu, ale od tego pakowanie mieszkania i inne sprawunki więc może nie będę tak jeść

Ja od początku ciaży prawie jie mam apetytu choc ostatnio troszke lepiej...Na oddziale mam apetyt w domu gorzej...:baffled:

Przez ostatnie dni miałam większy apetyt co jest dziwne , bo jem zazwyczaj mało.
Dziś zachciało mi się pyzy z mięsem , mleko i kawę ,wiec wypiłam Anatola.

reklama
Do góry