reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mięsa za nic nie mogę zjeść. Wędliny odpadły chyba tylko z dwa rodzaje zjem ale mięso mnie strasznie odstrasza. Za to o dziwo królują jajka z majonezem i zółty ser pod każda postacią ;-)
vengo
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a jecie ryby? Teraz jest wskazane byśmy przynajmniej 2 x w tyg je jadły bo zawierają kwasy omega. Wcześniej nie mogłam znieść zapachu ryb ale teraz mogę już je jeść i nawet lubię. Zawsze to jakieś urozmaicenie :-)
Ogóreczki.. też lubię
Ogóreczki.. też lubię
sarka
trójkowa mama
jak ktos nie lubi to dobra alternatywa są witaminy z omega3, ja łykam Pregna plus i maja bo z rybami to różnie, raz jem raz nie, casem cześciej potem przerwa, dziecię nie lubi i za często nie robię...a kotlety mielone ja lubięale prosze nie piszcie co w nich jestDziewczyny a jecie ryby? Teraz jest wskazane byśmy przynajmniej 2 x w tyg je jadły bo zawierają kwasy omega. Wcześniej nie mogłam znieść zapachu ryb ale teraz mogę już je jeść i nawet lubię. Zawsze to jakieś urozmaicenie :-)
Ogóreczki.. też lubię
reklama
do tematu ryb - lubię pstrąga usmażonego na złociście, ale ostatnio najlepiej rybka pasuje mi w paluszkach rybnych, w dodatku w biedronce kupiłam takie duże paluchy (2 w paczce) z sosem szpinakowym lub serowym i były pycha do tego uwielbiam dodać marchew i groszek usmażone na masełku mniaaam...
Podziel się: