reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki...

Hejka wczoraj w miescie tak mi pachnialo jedzonkiem stanelam przy budce z zarciem niezdrowym i myslalam co bysmy sobie zjedli hmmmm duza zapiekanke pycha mniam chrupiaca ser no poezja az sie zrobilam glodna nadal zadnych slodyczy poza 3sztTofifeewczoraj :laugh: ogolnie uwielbiam ostatnio salatki np.ser zolty w kostke ogorek konserwowy groszek papryka majonez sol pieprz pycha albo kukurydza majonez ananas por gotowany kurczak ojojoj jestem glodna ;D

reklama
a ja cały czas mam jadłowstręt.czasem tylko mnie najdzie i zjem ogromną porcje czegoś dobrego.ale takiego hamburgera z budki to może bym zszamała ;D

Hamburgery przepyszne robilam dzisiaj w domku na sniadanie :D

Nazarlismy sie z Grzeskiem i malenstwem jak potluczeni :D

Jestesmy wlasnie po obiadku i mamy mala sieste' ;D najadlam sie ziemniaczki zeberka sosik i modra kapustka na cieplo pychota popite malinowa herbatka ;)

misia twoje dzieciatko bedzie mialo zdrowe kosci i zabki skoro tyle tego kefiru pijesz , ja przyznaje jakos teraz nie przepadam za nabialem :p zjem owszem ale nie jest to moj ulubiony zachcianek

ostatnio kapusta kiszona , garsciami ;D ale zauwazylam ze zmienia mi sie jak w kalejdoskopie , tydzien temu na tapecie bylo kiwi ;D

Ja wczoraj w markecie 400g kefiru Bakoma wypilam zimnego z lodowki pycha dla dzidziusia wszystko tylko jedno mnie matrwi masakra :( nic slodkiego nie moge kiedys moglam marcepany teraz nic czy to normalne?za to ogorki ostre rzeczy czy ja aby chlopca nie bede miala?

pati zachciewajki na chlopaka jak sie patrzy ;D a malenstwo zrobi ci psikusa i ostra panienka bedzie ;D
a slodkie to dobrze ze nie , bedziesz zdrowsza i mniej przytyjesz ;D

reklama
Oj zachcianki zachcianki....

Szkoda, ze odrzucilo mnie od nabialu...

Ale wlasnie jestem po porcji frytek domowej roboty. Nie wiem co mi sie stalo, naprawde...

Do góry