reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki...

reklama
A mnie naszlo na paste z twarozkiem i jajkami. Podaje przepis:

Pol kostki twarozku chudego lub poltlustego, dwie papryczki konserwowe, trzy ogorki kiszone, jeden pomidor, dwa jajka na twardo, dwa plasterki wedliny (moze byc bez). Wszystko sie kroi na drobno, jajka mozna zetrzec, wtedy sa lepsze. Zeby sie trzymalo wszystko kupy mozna dodac troszke jogurtu naturalnego lub smietany :D

JEST PRZEPYSZNA, chociaz zapomnialam o wedlince i zrobilam bez. Zajadam sie jak wsciekla :D

A ja na lanczyk sobie usmazylam kielbaske ;D mniam, mniam, pychota :D

A na obiadek mam kapustke na slodko z mieskiem, przecierem pomidorowym, marcheweczka, koperkiem i szczypiorkiem. Nie zeby to byla moja zachciewajka - tym razem byla to ciazowa zachciewajka mojego meza :D

karoo jak tak piszesz , kulinarnie przepysznie to same slinianki zaczynaja pracowac ,
;D a nie dostalam pierogow z miesem tylko z kapustka i grzybkami ....tez pyszne

reklama
Ach te zachciewajki,kazda ma inna i roznie to jest interpretowane.Ja w pierwszej ciazy nie mialam prawie zadnych(uwiebialam tylko musztarde),nie mialam mdlosci ,czulam sie idealnie i urodzilam syna.Teraz znowu jem tylko nabial na kielbase nie moge patrzec.Cheb smakuje mi tylko ciemny.Mam mdlosci i wymiotuje.Malo zeczy mi smakuje.I mam nadzieje ze bede miala dziewuszke :)

Do góry