reklama
joas ja nie moge sie doczekac az usiadziemy z bebikiem do stolu , my na krzesach on lub ona w bujaczku ;D
a co do zachcianek to ostatnio zauwazylam , ze ustalily mi sie takie schematy , rano male sniadanko najczesciej owoce , drugie sniadanko koniecznie bula z serkiem , pozniej jabluszko , pozniej cos slodkiego , pozniej lunczyk - zupka , golabki cos smacznego obiadowego , znow slodycze , a jak wroce do domku to co juest pod reka ;D
a co do zachcianek to ostatnio zauwazylam , ze ustalily mi sie takie schematy , rano male sniadanko najczesciej owoce , drugie sniadanko koniecznie bula z serkiem , pozniej jabluszko , pozniej cos slodkiego , pozniej lunczyk - zupka , golabki cos smacznego obiadowego , znow slodycze , a jak wroce do domku to co juest pod reka ;D
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Jakos sie nie przejmuje nadmiarem cialka cale zycie skladalam sie glownie z nadmiaru cialka, wiec troche wiecej w ogole mi nie przeszkadza. Zreszta to, co przytylam na poczatku ciazy juz zdazylam schudnac przez ostatnie dwa tygodnie... Ale cyc mimo wsystko rosnie. Kobiety, czy wy wiecei, gdzie mozna dostac stanik 80GG????? Bo nie mam zadnego dobrego na siebie i mi niewygodnie...
A zachciewajek ostatnio juz nie mam -moze dlatego, ze za duzo wymiotuje... Jem to, co jest i tyle...
A zachciewajek ostatnio juz nie mam -moze dlatego, ze za duzo wymiotuje... Jem to, co jest i tyle...
Jotemka
Fanka BB :)
Ja wprawdze zatrzmywalam sie na F, ale moge Ci poradzic: kup z wiekszym obwodem pod biustem podszyj po boczkach. Poza tym zebra w ciazy sie rozchodza i pod pod biustem tez sie zwieksza. I tak u mnie duzo biust urosl, bo zawsze mialam C a teraz juz E (75), ciekawa jestem jak bedzie dalej. Najbardziej urosl mi w pierwszej ciazy a teraz to moge powiedziec: marniutko idzie, marniutko....
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja to mam nadzieje, ze mi juz wiecej nie urosnie...
A tak na marginesie, to rozmiar 80G, ktory nosilam do niedawna jest wlasnie tym z wiekszym obwodem... Powinnam miec przed ciaza 75GG, ale juz nigdzie nie bylo, wiec kupowalam 80G, teraz mam pod biustem dalej tyle samo, a w biuscie wiecej...
A tak na marginesie, to rozmiar 80G, ktory nosilam do niedawna jest wlasnie tym z wiekszym obwodem... Powinnam miec przed ciaza 75GG, ale juz nigdzie nie bylo, wiec kupowalam 80G, teraz mam pod biustem dalej tyle samo, a w biuscie wiecej...
karoo-kp
Mama Jagodzianki
A'propos zachciewajek: wlasnie upieklam murzynka, a ze nie mam talentu do ciast i zawsze wychodza z zakalcem to ciekawa jestem efektu. Wyglada ladnie, ale co z tego wyszlo to nie wiem
Czekam az przestygnie, zeby polewa zalac i wszamac chociaz kawaleczek
Czekam az przestygnie, zeby polewa zalac i wszamac chociaz kawaleczek
reklama
dziewczyny macie sie czym pochwalic naprawde i czym oddychac ;D
ja jestem ciekawa ile mi urosnie , juz sa wieksze ale znow nie tak bardzo ....moj normalny rozmiar to 75 B tylko ......zobaczymy na czym stane ;D
a takie ciacho to tez chetnie bym wszamala karoo
ja jestem ciekawa ile mi urosnie , juz sa wieksze ale znow nie tak bardzo ....moj normalny rozmiar to 75 B tylko ......zobaczymy na czym stane ;D
a takie ciacho to tez chetnie bym wszamala karoo
Podziel się: