reklama
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A ja mam dzisiaj pragnienie na colę i zachcianki na czekoladki, świetnie! same zdrowe rzeczy, coś chyba musze zrobić z tym moim dziwnym apetytem. A wy naprawdę macie smaki tylko na same zdrowe jedzonko? To co ja taka inna jestem, hmmm
jakie tam zdrowe , slodycze to tonami moglabym wcinac , ale musze przyznac ze ostatnio bardziej wchodza mi owoce takie wlasnie jak melon lub kiwi , ktore dzisiaj jadlam na sniadanie zamiast jajecznicy , niz miesko czy wedliny
poprostu gdy je widze to slinka sama mi leci a miesko narazie przestalo mnie ruszac ;D
poprostu gdy je widze to slinka sama mi leci a miesko narazie przestalo mnie ruszac ;D
reklama
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Coś mi się przypomniało, chyba przed wczoraj wymyśliłam sobie zachciankę. O godzinie 21.00 zachciało mi się pierogów ruskich, takich pysznych, robionych ze skwarkami. Tylko, gdzie tu znaleźć o tej porze pierogi. Akurat skądś wracaliśmy z mężem, no i zamiast do domu to rozpoczęły się poszukiwania pierogów. Jak znaleźliśmy miejsce, gdzie coś takiego można było dostać (bo to nie mogły być takie ze sklepu, tylko takie robione, pyszniutkie) to była 22. No i zajadaliśmy się o tej porze, ja pierogami a mój mąż (oczywiście nie mógł być gorszy) golonkiem.
Podziel się: