reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki...

reklama
Ja w czoraj widziałam chyba po 10 zł za kg no bez przesady...wiec jak narazie kupuje sobie mrozone za 3zł i na koktajl sie nadają jak najbardziej! pozdrawiam :D

To u Was przynajmniej sa :) Bo u nas jak nie bylo tak nie ma :) Mrozone tez niezle, ale nie ma to jak swiezutkie, soczyste, slodkie truskaweczki :)

A mnie cos dzis naleciało na chałke wiec zakupiłam no i ptasie mleczko ,ktore tez uwielbiam.. ;D

Ptasie mleczko - zwlaszcza waniliowe - jest mniamusne ;D ;D ;D Ale ja nie moge czegos takiego kupowac, bo jak mam to za jednym podjesciem wpieprze cale 'pięterko' ;)

Ja to tylko słodkie jem..codziennie musiał byc prince polo a od tygodnia codziennie wsuwam rodzynki w czekoladzie a dzis od rana ,mam jakąs chęc zrobienia ciasta hmm najlepiej takiego z torebki np kopiec kreta albo karpatka..hmm narazie musze sie napic kawki inki z mleczkiem ;) miłego dnia!! :D

Hmm, kawe inke zaraz sobie zrobie... Czekolady bym zjadla, najlepiej ilosc nie z tej ziemi, mam taki apetyt, ze szok!! A zaraz tez usmaze sobie chlebek w jajeczku, tak jak lubie najbardziej :) na zloto i lekko posolony, mniam :D

Wiecie na co mnie dzisiaj dopadlo?? Na kotlety ziemniaczane z sosem grzybowym. Robicie czasami?? Ja tak, i nawet przekonalam do moich kotletow meza, bo jego mamy zupelnie mu nie smakowaly - nie dziwie sie, sa twarde, gumiaste i bez smaku, a moje sie rozplywaja... No i dzisiaj bede robic ;D

Karoo tez czasem takie robie , sa pycha, ja wogle jestem ziemniakożerca placki ziemniaczane to mój nałóg... ;D

reklama
Karoo ja poprosze przepis na te twoje kotleciki ;D
Bo mój K. (teściowa chętnie by codziennie robiła zupy, wczoraj pierwszy raz jadł jajecznice z pieczarkami-też sie zdziwiłam)też lubi moją kuchnie ale już mi powoli brakuje pomysłów ::) czy te kotlety to jak placki ziemniaczane czy to cóś innego???
Poprosze o przepis ;D
Co do słodyczy to jakoś tak mam że jestem spokojniejsza jak coś mam w domu, bo jak nie to mnie nosi i idę kupic choćby miały leżeć 2dni (uwielbiam Grześki ::) )a raczej nawet 1 dnia nie leżą ;)

Do góry