reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Nie ma jeszcze u nas truskaweczek niestety
Tylko te takie w malych pojemniczkach, bez smaku
Jeszcze niecale 2 godziny przede mna siedzenia w pracy, moze wytrzymam A w domu zerkne co oferuje lodoweczka
Tylko te takie w malych pojemniczkach, bez smaku
Jeszcze niecale 2 godziny przede mna siedzenia w pracy, moze wytrzymam A w domu zerkne co oferuje lodoweczka
Ja własnie miałam mały nalocik tesciow przywiezli mi czerowny barszczyk i buraczki na słodko bo takie złozyłam zamówienie ;D juz mi sie tesciowa chciała wprosic na ploty ale ją skutecznie spławiłam wymigując sie nauką ..wiec zaraz zabieram sie do konsumpcji ;D
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mada, ale slina mi pociekla...
A ja dzisiaj jem wszystko czekoladowe, i moj organizm sie bardzo tego domaga. Moze dlatego, ze mam bardzo silne skurcze lydek ( w nocy to sie z wyciem obudzilam z bolu) i ud, a w czekoladzie jest magnez?? Musze pogadac z moim ginem.
A ja dzisiaj jem wszystko czekoladowe, i moj organizm sie bardzo tego domaga. Moze dlatego, ze mam bardzo silne skurcze lydek ( w nocy to sie z wyciem obudzilam z bolu) i ud, a w czekoladzie jest magnez?? Musze pogadac z moim ginem.
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Wlasnie wsunelam wczoraj wieczorkiem cala miseczke bez dodatkow - dostalam na imieninki od meza. Pychotka. Jk sezon na truskawki to albo jestem matka w ciazy albo karmiaca. A jak jestem karmiaca to nie moge jesc, wiec jem co dwa lata...aga31 pisze:sandra truskawki może? takie świeże i słodziutkie
Podziel się: