reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

ROBIE DZISIAJ NA OBIADEK NALESNIKI Z KURCZAKIEM I KAPUSTA PEKINSKA POLEWANE SOSEM CZOSNKOWYM PYCHOTKA GORZEJ Z ODDECHEM HI HI ;)

reklama
jesli mowa o sosie czosnkowym to CHCĘ KEBABA!!!!!!!!Ale mam smaka! Chyba wyciągnę męża i wieczorem pojedziemy i sobie wszamię...w końcu dziś Dzień Dziecka,no nie? ;D

Olu czytajac twoj post az otworzylam buzie ze zdziwioenia!!! Mozesz mi wierzyc albo nie ale przed pol godzina powiedzialam do Kristiana ze pozniej pojedziemy po kebab!!! tez mnie wzielo i juz mi slinka leci ale musze jeszcze poczekac bo chlopcy montuja jakas maszyne w garazu!!! Ale numer a raczej zbieg okolicznosci!!!!

Widzę że wy teraz to różnorodnie się odżywiacie a mnie przerzuciło na pomidorki i ogórki ,reszta może nie istnieć ,no i oczywiście raz w tygodniu lody czekoladowe

SMACZNEGO WAM ŻYCZĘ !!!

Normalnie slinię sie Krecik ale musze czekac bo Darek pojechał do babci p-o łóżeczko po jego siostrze i będziemy odnawiać może jutro,ale potem nie ma zmiłuj i na kebaba! :)

Kurcze, cos z naszymi jaźniami jednak jest - ja dzis zrobilam kurczaka w sosie smietanowym z czosnkiem i pieczarkami.

reklama
Do góry