reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

oj,a ja byłam w tym sklepie dzisiaj :( nastepnym razem kupię! też mam jeszcze arbuzika z wczoraj w lodówce :) dzis jadłam tylko sniadanie:3 kromki chrupkiego chlebka z serem i pomidorem i jejecznica z kiełbaską - robione przez męża no i banana i jabłko i po drzemce dopiero teraz zgłodniałam...ide zaraz cos wszamać :)

reklama
Ja mam teraz non stop ochotę na pomidorki i ogórki .Do tego kupiłam jeszcze bananiki .Acha i byłam w ogródeczku i znalazłam dwie wielkie czerwone truskaweczki ,musiałam je przeszmuglować tak żeby dzieci nie widziały bo bym się tylko obeszła smakiem

ALE JEST ZE MNIE WREDNA MATKA ,DZIECIOM ŻAŁUJE ;D ;D :laugh: :laugh:

O nie ten smak jest zarezerwowany dla mnie a dla nich są owocowe. A w sobotę jadą na ten pochód to Adam pewnie niejednego im kupi i coś tam jeszcze na dzień dziecka

OJ WIOLU JESTES NIESAMOWITA ALE JA SAMA NIERAZ CHOWAM COS POD PODUCHA ZEBY MI NIKT NIE ZABRAŁ CHORE TE ŁAKOMSTWO NAS ZGUBI ALE CZASAMI SIE NIE DA INACZEJ JAKBY MI WSZYSCY SIE DORWALI NP DO MOICH MICHAŁEK TO BYM SIE OBESZŁA SMAKIEM

reklama
Do góry