reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

reklama
Oj coraz bliżej ,tylko nie wiem kiedy będe w siemianowicach ,bo szwagierka pojechała do niemiec do pracy .Ale możemy kiedyś się umówić jak urodzimy nasze bejbusy ,będzie lżej nam chodzić :laugh: :laugh:

A ja nareszcie wcięłam pół kilo truskawek i pół ćwiartki arbuzika,ale nie był taki dobry jak poprzednio :( cały czas mam też smaka na ciemne bułeczki z ziarnem i do tego wędlinka z indyczka i ogóreczek zielony,mniam,mniam!

Ide znow zaspokoic zachcianke mojego meza!!! Mianowicie gotuje dzis szparagi!!! Mniam,mniam

ja jakos jeszcze nie trafiłam na dobrego arbuza i juz mi sie go odechciewa ale truskaweczki dziennie obowiazkowo no i moje nektarynki mhhh

a ja cały czas piję mleko , litr to spokojnie dziennie idzie , oprocz tego serek wiejski raz dziennie, a poza tym to jakies dobre obiadki wczoraj ugotowalam pulpeciki zostaly na dzisiaj mniaaam na slodycze małą mam ochotę -dzieki bogu:-)

A ja marze calymi dniami o lodach ;) nie jem ich codziennie ale naprawde bardzo czesto_Ostatnio trafilam na rewelacyjne lody "Lidlu"(nie wiem czy znacie ten market) Nazywaja sie mascarpone z musem z owocow lesnych i sa posypane pistacjami ::) Mnnnnnnnnnnnnnnnnnniam
A teraz ide po arbuzika do lodowki bo wczoraj kupilam ;)

reklama
aneczka-o takich nie słyszałam, ale jak znajde to napewno wypróbuję, ciekawie muszą smakować

Do góry