reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Oj coraz bliżej ,tylko nie wiem kiedy będe w siemianowicach ,bo szwagierka pojechała do niemiec do pracy .Ale możemy kiedyś się umówić jak urodzimy nasze bejbusy ,będzie lżej nam chodzić :laugh: :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Na pewno zdążymy się jeszcze kiedyś umówić ,bo niestety ja jestem uzależniona od pociągów
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A ja nareszcie wcięłam pół kilo truskawek i pół ćwiartki arbuzika,ale nie był taki dobry jak poprzednio cały czas mam też smaka na ciemne bułeczki z ziarnem i do tego wędlinka z indyczka i ogóreczek zielony,mniam,mniam!
a ja cały czas piję mleko , litr to spokojnie dziennie idzie , oprocz tego serek wiejski raz dziennie, a poza tym to jakies dobre obiadki wczoraj ugotowalam pulpeciki zostaly na dzisiaj mniaaam na slodycze małą mam ochotę -dzieki bogu:-)
AneczkaK
mama bambulinkow
A ja marze calymi dniami o lodach nie jem ich codziennie ale naprawde bardzo czeststatnio trafilam na rewelacyjne lody "Lidlu"(nie wiem czy znacie ten market) Nazywaja sie mascarpone z musem z owocow lesnych i sa posypane pistacjami : Mnnnnnnnnnnnnnnnnnniam
A teraz ide po arbuzika do lodowki bo wczoraj kupilam
A teraz ide po arbuzika do lodowki bo wczoraj kupilam
reklama
Podziel się: