reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

CZY TO ABY NAPEWNO CORA JE PACK PIEKNIE PIEKNIE :laugh: :laugh: :laugh: TERAZ JA ZARTUJE

reklama
My mamy lustro nad lozkiem ale naewet jak cos robimy to nic nie widac (musielibysmy chyba stac) Uwazam ze takie lustro to wspaniala ozdoba!!!
A co do prawdziwych zachcianek to dzisiaj mam brak zachcianki!!! Nawet nie wiem co mam upichcic na obiadek!!!

a ja mam zachcianki nadal ;) np teraz piję colę,MUSIAŁAM kupić sobie wędzonej kiełbaski bo mi sie chce z bułeczką z ziarnami wtrąbić no i niezmiennie od kilku dni owoce: arbuzik,truskawki i nektarynki :) jutro jedziemy na bazarek po zapasy i znów zamknę wszystko w szafce nocnej ;D wszystko MOJE!!!!! ale jestem pazerna ;D :-[

własnie pochłonelam 20dkg michałkow koniecznie z hanki i do tego monte bananowe mam dosc słodkiego na cały dzien teraz jest mi mdło ja chyba tez jestem pazerna bo z nikim sie nie podzieliłam

ALE JESTEŚCIE PAZERNE :laugh:ŻEBY NIC NIE ZOSTAWIĆ CIOTCE WIOLI ;D :laugh: :laugh:

ja też dziś wstałam i poprosiłam męża żeby mi kupił ciastka francuskie z serem (trójkąty) .zaczął się śmiać ze mnie że mogłam zadzwonić do pracy toby mi przyniósł świerzutkie .Ale mi się te ciastka śniły w nocy ,więc jak mogłam do niego zadzwonić? ;DBiedak ugonił się po sklepach szukając tych ciasteki kupił !!

BASIEŃKO ,zlituj się :laugh:mój mnie ukatrupi Staram się żeby ADAM nie przynosił ciast do domu ,bo wszystko bym chyba zjadła .Itak wyglądam jak słoniątko bez tych słodyczy.

ale jakbyś mieszkała blisko to zaraz bym ci podesłała

Wczoraj wpadłam do ogródka i zobaczyłam pierwszą dojrzewającą truskaweczkę ,mniam nie mogę się doczekać wysypu ;D ;D

reklama
Do góry