reklama
My mamy lustro nad lozkiem ale naewet jak cos robimy to nic nie widac (musielibysmy chyba stac) Uwazam ze takie lustro to wspaniala ozdoba!!!
A co do prawdziwych zachcianek to dzisiaj mam brak zachcianki!!! Nawet nie wiem co mam upichcic na obiadek!!!
A co do prawdziwych zachcianek to dzisiaj mam brak zachcianki!!! Nawet nie wiem co mam upichcic na obiadek!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
a ja mam zachcianki nadal np teraz piję colę,MUSIAŁAM kupić sobie wędzonej kiełbaski bo mi sie chce z bułeczką z ziarnami wtrąbić no i niezmiennie od kilku dni owoce: arbuzik,truskawki i nektarynki jutro jedziemy na bazarek po zapasy i znów zamknę wszystko w szafce nocnej ;D wszystko MOJE!!!!! ale jestem pazerna ;D :-[
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ALE JESTEŚCIE PAZERNE :laugh:ŻEBY NIC NIE ZOSTAWIĆ CIOTCE WIOLI ;D :laugh: :laugh:
ja też dziś wstałam i poprosiłam męża żeby mi kupił ciastka francuskie z serem (trójkąty) .zaczął się śmiać ze mnie że mogłam zadzwonić do pracy toby mi przyniósł świerzutkie .Ale mi się te ciastka śniły w nocy ,więc jak mogłam do niego zadzwonić? ;DBiedak ugonił się po sklepach szukając tych ciasteki kupił !!
ja też dziś wstałam i poprosiłam męża żeby mi kupił ciastka francuskie z serem (trójkąty) .zaczął się śmiać ze mnie że mogłam zadzwonić do pracy toby mi przyniósł świerzutkie .Ale mi się te ciastka śniły w nocy ,więc jak mogłam do niego zadzwonić? ;DBiedak ugonił się po sklepach szukając tych ciasteki kupił !!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
BASIEŃKO ,zlituj się :laugh:mój mnie ukatrupi Staram się żeby ADAM nie przynosił ciast do domu ,bo wszystko bym chyba zjadła .Itak wyglądam jak słoniątko bez tych słodyczy.
ale jakbyś mieszkała blisko to zaraz bym ci podesłała
Wczoraj wpadłam do ogródka i zobaczyłam pierwszą dojrzewającą truskaweczkę ,mniam nie mogę się doczekać wysypu ;D ;D
ale jakbyś mieszkała blisko to zaraz bym ci podesłała
Wczoraj wpadłam do ogródka i zobaczyłam pierwszą dojrzewającą truskaweczkę ,mniam nie mogę się doczekać wysypu ;D ;D
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja mam szwagra ,mieszka w siemianowicach śląskich to też chyba rzut beretem?
Podziel się: